ایران هتک حرمت مسجدالاقصی توسط صهیونیست‌ها را محکوم کرد

دوشنبه 9 خرداد 1401
00:19
ایران هتک حرمت مسجدالاقصی توسط صهیونیست‌ها را محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هتک حرمت مسجدالاقصی را محکوم کرد و نسبت به ماجراجویی‌های جدید و اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها هشدار داد.

العالم - ایران

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه یکشنبه هشتم خرداد ماه، هتک حرمت مسجدالاقصی توسط صهیونیست‌های نژادپرست و حمله اشغالگران قدس به مردم و مدافعان قبله اول مسلمانان را به شدت محکوم و تاکید کرد: بیت‌المقدس یکپارچه پایتخت همیشگی فلسطین، من البحر الی النهر است.

خطیب‌زاده ضمن تجلیل از پایداری و مقاومت مردم فلسطین و مدافعان قدس، نسبت به ماجراجویی‌های جدید و اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها هشدار داده و با یادآوری آرمان قدس به عنوان اولویت اول جهان اسلام اظهار داشت، وظیفه همه آزادگان جهان به‌ویژه مردم و کشورهای اسلامی است تا نسبت به دفاع همه‌جانبه از بیت‌المقدس و مقابله با رژیم آپارتاید صهیونیستی، به صورت متحد عمل کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز اطمینان از اینکه محور قدس و مقاومت فلسطین در دفاع از مسجدالاقصی و مقابله با اقدامات تروریستی رژیم جعلی اسرائیل کوتاهی نخواهد کرد، از مراجع و سازمان‌های بین‌المللی خواست تا به وظیفه قانونی خود عمل کرده و مانع تجاوزات و حملات اشغالگران صهیونیست به مردم بی‌دفاع فلسطین شوند.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش