بورل به توافق بر سر ممنوعیت واردات نفت روسیه امیدوار است

دوشنبه 9 خرداد 1401
11:21
بورل به توافق بر سر ممنوعیت واردات نفت روسیه امیدوار است
اتحادیه اروپا همچنان می‌کوشد ممنوعیت واردات نفت روسیه را در بسته جدید تحریمی خود بر ضد مسکو بگنجاند اما این طرح با مخالفت کشورهایی نظیر مجارستان مواجه شده است.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفت: اعضای اتحادیه اروپا باید بتوانند در مورد بسته تحریمی جدید علیه روسیه از جمله محدودیت واردات نفت روسیه در مذاکراتی که در حال حاضر توسط مقامات برگزار می شود، به توافق برسند.

جوزپ بورل به شبکه تلویزیونی فرانس اینفو گفت: «ما باید به اتفاق آرا تصمیم بگیریم. دیروز بعدازظهر مذاکراتی انجام شد و امروز صبح و بعدازظهر نیز ادامه خواهد داشت. فکر می‌کنم امروز بعدازظهر بتوانیم توافقی را به سران کشورهای عضو پیشنهاد کنیم.»

بورل در پاسخ به این پرسش که آیا طرح ممنوعیت واردات نفت روسیه ممکن است به دلیل مقاومت مجارستان و دیگر کشورهای اروپای شرقی با شکست مواجه شود، گفت: «نه، فکر نمی کنم... در نهایت توافقی حاصل خواهد شد.»

0% ...

آخرین اخبار

نماز رکن حیات طیّبه و پشتوانه مستحکم مبارزه با شیاطین است


واکنش نمایندگی ایران به فضاسازی درباره زمان ترک نیویورک از سوی هیات ایرانی به ریاست عراقچی


رایزنی‌های ایران و روسیه درباره امنیت اطلاعات و هوش مصنوعی


شهادت ۲۶۱ کودک در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان


وزیر دفاع بلژیک: «زمستان سیاه اروپا» در راه است


نخست‌وزیر عراق: تصمیمات امنیتی و نظامی کاملاً در انحصار نهادهای دولتی است


سردار نقدی : مردم‌آمریکا باید‌بفهمند الگوی‌حکومت و انتخاب‌آن‌ها اشتباه‌است


واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا


قالیباف در پاسخ به گستاخی‌ اخیر بسنت فرمول اقتصادی جدیدی منتشر کرد


پیام رهبر انقلاب به سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز