لغو پروازهای خطوط هوایی «ال عال» رژیم صهیونیستی به اروپا و آمریکا

سه شنبه 10 خرداد 1401
18:52
لغو پروازهای خطوط هوایی «ال عال» رژیم صهیونیستی به اروپا و آمریکا خطوط هوایی «ال عال» رژیم صهیونیستی از لغو چند پرواز به مقصد آمریکا و اروپا در بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد.

العالم - فلسطین اشغالی

منابع خبری رژیم صهیونیستی سه شنبه بعد از ظهر به وقت تهران از لغو سه پرواز شرکت هوایی این رژیم به اروپا در بازه زمانی ۲۴ ساعته به دلیل «اعتصاب» و نقص فنی هواپیماها خبر دادند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، سه پرواز خطوط هوایی «ال عال» از فرودگاه بن گوریون به مقصدهای مختلف در اروپا در کمتر از ۲۴ ساعت لغو شد.

پرواز شب گذشته این شرکت هوایی به مقصد «نیویورک» در آمریکا نیز لغو شد. این شرکت اعلام کرده که کمبود نیرو و نقص فنی در هواپیماها دلیل این حادثه بوده است.

با لغو دیروز پروازها، اینک جمع کل لغو پروازها در ماه گذشته متجاوز از ۲۰ مورد شده که تقریبا همگی به دلیل اعتصاب در فلسطین اشغالی بوده است.

در رویدادی مرتبط با فلسطین اشغالی، منابع عبری، بعدازظهر سه‌شنبه، از فعال شدن آژیرهای خطر در مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خبر دادند. لحظاتی پس از شنیده شدن صدای آژیر خطر در مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، سخنگوی ارتش این رژیم بلافاصله در بیانیه‌ای مدعی شد که آژیرها به علت نقص فنی در تل‌آویو به صدا درآمده‌اند.

به‌رغم آنکه سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که هیچ حادثه امنیتی در کار نبوده، اما در ادامه اضافه کرد که در این خصوص تحقیق خواهد شد. خبرنگاران در اراضی اشغالی می‌گویند که آژیر خطر به مدت ۱۲ دقیقه و به صورت ممتد در منطقه الکریاه به صدا درآمده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که رسانه‌های عبری، دوشنبه خبر دادند یک پایگاه نظامی صهیونیستی در روستای «العیساویه» واقع در بخش قدیمی شهر قدس اشغالی به آتش کشیده شده است.

این پایگاه نظامی بعد از درگیری نظامیان صهیونیست با جوانان فلسطینی در العیساویه آتش گرفت و حریق به بخش‌های مختلفی از آن امتداد یافت.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند