تلاش جمهوری چک برای خرید گاز عُمان

سه شنبه 10 خرداد 1401
21:18
تلاش جمهوری چک برای خرید گاز عُمان نمایندگان وزارت صنعت و تجارت جمهوری چک و دو شرکت بزرگ انرژی این کشور با مسئولان عمان برای امکان واردات گاز از این کشور حاشیه خلیج فارس به جای روسیه مذاکره کردند.

العالم - اروپا

پایگاه خبری «أثیر» عمان امروز (سه شنبه) نوشت که سه معاون وزیر صنعت و تجارت جمهوری چک و نمایندگان دو شرکت بزرگ انرژی این کشور با مدیریت شرکت «ال ان جی» عمان در خصوص خرید احتمالی گاز مایع و همچنین سرمایه‌گذاری در زمینه تولید و حمل و نقل آن گفت و گو کردند.

به گزارش «اثیر»، جمهوری چک با بسیاری از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به ویژه قطر و امارات در حال مذاکره همزمان برای تامین منابع انرژی است.

«جری کوزاک» معاون وزیر امور خارجه جمهوری چک گفت که دولت این کشور به شدت به دنبال فرصت‌هایی برای جایگزینی تامین مواد خام روسیه از جمله گاز است.

معاون وزیر امور خارجه جمهوری چک گفت که دولت این کشور در تلاش است راه حلی برای جایگزینی گاز روسیه بیابد بنابراین، مذاکره با همه کشورهای صادرکننده گاز از جمله عمان مهم است.

اتحادیه اروپا برای تامین یک سوم گاز مورد نیاز به روسیه وابسته است و تحریم های آمریکا علیه روسیه ادامه عرضه گاز روسیه به اروپا را با مشکل مواجه کرده است.

قطع گاز روسیه به اروپا می تواند بحران انرژی ناشی از کمبود سوخت پیش‌روی این منطقه را وخیم‌تر کند. قیمت سرسام‌آور انرژی در منطقه اروپا برای مصرف‌کنندگان همچنین هزینه‌های فزاینده کسب و کار موجب بروز اعتراضات خیابانی در برخی کشورهای اروپایی شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو