آواربرداری متروپل در ایستگاه آخر

پنج‌شنبه 12 خرداد 1401
14:54
آواربرداری متروپل در ایستگاه آخر استاندار خوزستان گفت: مرحله امداد و نجات در چهار روز نخست حادثه ریزش در ساختمان متروپل آبادان با سرعت و دقت لازم انجام شد و هم‌اکنون فاز دوم عملیات شامل جستجو و آواربرداری در این ساختمان رو به پایان است.

العالم - ایران

صادق خلیلیان روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران در آبادان بیان کرد: فاز دوم عملیات مربوط به آواربرداری همراه با جستجوی اجساد احتمالی زیر آوار مانده است که در انتهای این مرحله قرار داریم.

وی افزود: تلاش خواهیم کرد کار جستجو و آواربرداری امروز به پایان برسد و پس از آن نحوه رفتار با باقی مانده سازه و چگونگی مدیریت آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

استاندار خوزستان بیان کرد: بر اساس اظهار نظر فنی تیم‌های کارشناسی متشکل از کارشناسان نظام مهندسی، شهرداری و وزارت راه و شهرسازی، سازه متروپل پایداری لازم را ندارد و پس از پایان عملیات جستجو در خصوص نحوه رفتار با باقی مانده سازه متروپل تصمیم گیری خواهد شد.

وی گفت: این تصمیم در زمینه پایداری مجدد سازه و یا تخریب آن به صورت طبقه به طبقه، از طبقات بالا به پایین است تا به ساختمان‌های اطراف خسارتی وارد نشود.

خلیلیان افزود:براساس آخرین آمار متاسفانه تاکنون ۳۷ نفر در حادثه متروپل جان خود را از دست داده‌اند که جواز کفن و دفن ۳۳ نفر پس از شناسایی صادر شده است.

وی گفت: اعضایی از بدن چند جانباخته برای شناسایی و احراز هویت به پزشکی قانونی ارجاع شده است تا با آزمایش ژنتیکی هویت آنها مشخص شود ضمن اینکه ۳۷ مصدوم این حادثه در روزهای نخست حادثه از زیر آوار خارج شدند.

وی بیان کرد: شکایت کسانی که در ساختمان متروپل سرمایه‌گذاری کرده و دچار ضرر و زیان شده‌اند و نیز شکایت مالکان ساختمان‌ها و فروشگاه‌های اطراف آن که اکنون ایمن نیستند مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، بخشی از ساختمان دوقلوی متروپل آبادان ظهر روز دوشنبه دوم خرداد ریزش کرد. تاکنون اجساد ۳۷ نفر از زیر آوار این ساختمان خارج شده است.

با گذشت ۱۱ روز از وقوع این حادثه عملیات آواربرداری با بسیج امکانات و تجهیزات و نیز حضور شبانه روزی ماموران امدادی ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد