طالبان ورود هیئتی از قبایل پاکستان به کابل را تایید کرد

پنج‌شنبه 12 خرداد 1401
17:26
طالبان ورود هیئتی از قبایل پاکستان به کابل را تایید کرد سخنگوی طالبان ورود هیئت بزرگی از سران قبایل پاکستان برای مذاکره با طالبان پاکستانی به کابل را تایید کرد.

العالم - آسیا

سخنگوی طالبان ورود هیئت بزرگی از سران قبایل پاکستان برای مذاکره با طالبان پاکستانی به کابل را تایید کرد.

ذبیح الله مجاهد امروز ورود هیئت بزرگی از سران اقوام و قبایل پاکستان به کابل را تایید کرد، اما جزییات بیشتری در این زمینه ارائه نکرد.

وی افزود: امنیت منطقه به نفع افغانستان است و اگر ناامنی در دو سوی خط دیورند (مرز افغانستان و پاکستان) وجود داشته باشد بر زندگی مردم تأثیر منفی می‌گذارد.

رسانه‌های افغانستان گفته اند هیئت پنجاه نفری از بزرگان اقوام و قبایل پاکستان عصر روز گذشته به منظور مذاکره با طالبان پاکستانی وارد کابل شده اند.

گفته می‌شود این هیئت در هتل سرینا در مرکز شهر کابل مستقر شده است و طالبان نیز تدابیر امنیتی را در اطراف این هتل تشدید کرده اند.

هدف از مذاکرات هیئت قبایل پاکستان با طالبان پاکستانی تمدید آتش بس اعلام شده است.

قبل از این نیز طالبان افغانستان، میانجیگری در میان طالبان پاکستانی و دولت پاکستان را در کابل تایید کرده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد