تظاهرات گسترده در شمال سوریه علیه ترکیه

شنبه 14 خرداد 1401
06:01
تظاهرات گسترده در شمال سوریه علیه ترکیه
اهالی عفرین واقع در شمال سوریه جمعه شب به مقرهای شبه نظامیان طرفدار ترکیه یورش برده و آنها را آتش زدند.

العالم-سوریه

دیشب مردم شمال سوریه در اعتراض به افزایش قیمت برق، در مناطق مختلف شهر عفرین که تحت اشغال عناصر شبه نظامی طرفدار ترکیه قرار دارد، به صورت گسترده تظاهرات کردند.

به گزارش یو نیوز، تظاهرات کنندگان در عفرین با سر دادن شعارهایی خواستار اخراج نیروهای ترکیه از شمال سوریه شدند.

بنا به این گزارش، معترضان همچنین مقر یکی از شرکت‌های تولید برق ترکیه را در شهر عفرین آتش زدند.

این اعتراضات در حالی صورت می‌گیرد که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اخیرا گفته که کشورش عملیات نظامی جدیدی را در امتداد مرزهای جنوبی خود برای ایجاد مناطق امن در عمق 30 کیلومتری (شمال سوریه) آغاز می‌کند.

وزارت خارجه سوریه هم به سخنان اردوغان واکنش نشان داد و اعلام کرد که هدف از ایجاد منطقه امن در شمال سوریه هرگز حمایت از مناطق مرزی بین سوریه و ترکیه نیست، بلکه هدف ترکیه «استکباری» است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت