واکنش شدید دمشق به تحرکات نظامی جدید ترکیه در شمال سوریه

يکشنبه 15 خرداد 1401
01:50
واکنش شدید دمشق به تحرکات نظامی جدید ترکیه در شمال سوریه
دمشق به تحرکات نظامی جدید ترکیه در شمال سوریه واکنش نشان داد و اعلام کرد که تهدیدهای تهاجمی ترکیه، نقض قوانین بین‌المللی و حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه است.

العالم-سوریه

وزارت خارجه سوریه در واکنش به آغاز حملات نظامی جدید ارتش ترکیه در شمال سوریه اعلام کرد که تهدیدات تهاجمی ترکیه نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه و مغایر با تفاهمات و خروجی‌های مذاکرات آستانه در تضاد است.

خبرگزاری سانا به نقل از یک منبع رسمی وزارت امور خارجه سوریه گزارش داد که دمشق اظهارات خصمانه و تجاوزکارانه مقامات ترکیه در خصوص ایجاد منطقه موسوم به «منطقه امن در شمال سوریه» و حملات مستمر به خاک سوریه را که منجر به کشته شدن شماری از غیرنظامیان سوری شده است، دنبال می‌کند.

منبع مذکور افزود: این اظهارات در تضاد با تفاهمات و نتایج مذاکرات آستانه و یک تهدید جدی برای صلح و امنیت منطقه است و تمام تفاهمات قبلی تحت نظارت بین‌المللی را که در مناطق «کاهش تنش» صورت گرفته بود، تضعیف می‌کند.

چند روز پیش هم یک منبع وابسته به وزارت خارجه سوریه بر مخالفت دمشق با اقدامات نظامی ترکیه در برخی مناطق و روستاهای شمال سوریه تأکید کرد و گفت که آنچه ترکیه انجام می‌دهد جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت و بخشی از سیاست پاکسازی قومی و جغرافیایی است.

منبع مذکور اظهار داشت که حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی سوریه مورد باج‌گیری یا چانه‌زنی رژیم ترکیه در تبانی با متحدش در واشنگتن و برخی کشورهای غربی که به دنبال منافع سیاسی ارزان به زیان ملت سوریه و وحدت سرزمین آنها هستند، قرار نخواهد گرفت و این با اجماع بین المللی مبنی بر ضرورت احترام به حاکمیت و استقلال و تمامیت ارضی سوریه در تضاد است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه هفته گذشته اعلام کرد که کشورش عملیات نظامی جدیدی را در امتداد مرزهای جنوبی خود برای ایجاد مناطق امن در عمق 30 کیلومتری (شمال سوریه) آغاز خواهد کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد