اختصاصی العالم| تروریست معروف سوری؛ یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران در ترکیه!

دوشنبه 16 خرداد 1401
19:14
اختصاصی العالم| تروریست معروف سوری؛ یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران در ترکیه! منابع ویژه به شبکه العالم اعلام کردند "محمد العلوش" رهبر سابق گروه تروریستی "جیش الاسلام" که در غوطه شرقی واقع در ریف دمشق مستقر است، بیشتر سهام یک شرکت استخراج کروم را خریداری کرده است و مقر این شرکت شهر "الازیغ" در ترکیه می باشد.

العالم- سوریه

این منابع در گفتگو با شبکه العالم تأکید کردند علوش بیشتر سهام شرکت "الغرباء" که در زمینه استخراج کروم فعالیت می‌کند را خریداری کرده است. پیش از این، "محمد عثمان هارپوتلو" سهامدار بزرگ این شرکت بود که این سهام را به علوش فروخت.

منابع مذکور فاش کردند، محمد علوش حدود 200 میلیون دلار از اموال و دارایی‌های پسرعمویش "زهران علوش"- رهبر جیش الاسلام که سال 2015 در غوطه شرقی کشته شد- را مصادره کرده است. این دارایی‌ها در بانک‌های ترکیه سپرده‌گذاری شده بودند و اینک به حساب شخصی علوش منتقل شده است.

این منابع افزودند بعد از انتقال این دارایی‌ها به حساب شخصی علوش، این تروریست و سازمان اطلاعات سعودی دچار اختلاف بزرگی شده‌اند و کار به جایی رسید که سعودی‌ها به "سعید دلوا" پدر همسر زهران علوش متوسل شدند و از او خواستند به محمد علوش برای استرداد این دارایی‌ها به ریاض فشار وارد کند.

به گفته منابع مذکور، محمد علوش از سال 2013 با تأسیس یک شرکت چاپ و تجارت خارجی در ترکیه سرمایه‌گذاری می‌کند. او همچنین سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی در هتل‌ها، رستوران‌ها و شرکت‌های پیمانکاری کرده و در حال حاضر یک شرکت استخراج مواد معدنی در ترکیه دارد و در سودان نیز سرمایه‌گذاری می‌کند.

محمد علوش که در سال 1970 در دوما به دنیا آمد، به همراه زهران علوش، گروه تروریستی "جیش الاسلام" را تأسیس کرد و فعالیت‌های خود را در حومه دمشق، به ویژه در غوطه شرقی متمرکز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم