افزایش جانباختگان حادثه خروج قطار از ریل در طبس به ۱۷ تن/ ۵۰ مصدوم و سفر وزیر کشور به محل حادثه

چهارشنبه 18 خرداد 1401
11:41
افزایش جانباختگان حادثه خروج قطار از ریل در طبس به ۱۷ تن/ ۵۰ مصدوم و سفر وزیر کشور به محل حادثه شمار جانباختگان حادثه خروج قطار مسافربری مشهد به یزد در محور طبس از ریل، تاکنون به ۱۷ تن و مصدومان نیز ۵۰ نفر افزایش یافته است.

العالم ـ ایران

حادثه خروج قطار مسافربری مشهد به یزد در محور طبس از ریل تاکنون منجر به مصدومیت ۵۰ تن و مرگ ۱۷ تن دیگر شده است.

حادثه در ساعت ۵:۳۰ صبح امروز در منطقه طبس رخ داد و قطار در حال حرکت در محدوده ایستگاه مزینو از ریل خارج شد.

مهدی ولیپور رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، گفت: دوتیم از امدادگران هلال احمر به محل حادثه که در محدوده کیلومتر ۵۰محورطبس قرار دارد اعزام شده‌اند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه برابر گزارش اولیه پنج واگن‌ از ریل خارج شده است، گفت: علاوه بر امدادگران اعزام شده، هماهنگ شد تا سه فروند بالگرد از بیرجند، مشهد و یزد به محل اعزام شوند.

همچنین در پی خروج قطار مسافربری طبس-یزد و کشته و مصدوم‌شدن شماری از هموطنان‌مان، بهرام عین‌اللهی - وزیر بهداشت، در تماس تلفنی با دکتر جعفر میعادفر - رییس اورژانس کشور، دکتر سیدمحمد موسوی میرزایی، رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی و دکتر عمیدالدین خطیبی، رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد، خواستار پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد و آمادگی کامل مراکز درمانی بیمارستان‌های خراسان جنوبی و بسیج امکانات برای درمان مصدومان این حادثه شد.

عین اللهی در تماس تلفنی با رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی تاکید کرد: ارائه سریع خدمات درمانی مطلوب به مصدومان حادثه انجام گیرد. وزیر بهداشت همچنین به دکتر جعفر میعادفر - رییس اورژانس کشور ماموریت داد تا در محل حادثه حاضر شود.

دستور وزیر کشور به استاندار خراسان جنوبی درباره حادثه قطار یزد - مشهد

وزیر کشور نیز در تماس تلفنی با استاندار خراسان جنوبی، خواستار حضور در محل حادثه قطار مسافری در طبس و ارسال سریع امکانات لازم برای رسیدگی به حادثه دیدگان شد. احمد وحیدی صبح چهارشنبه در تماس تلفنی با جواد قناعت ضمن گرفتن آخرین گزارش‌ها از حادثه واژگونی قطار مسافری در طبس، از استاندار خواست به سرعت خود را به محل حادثه برساند.
به گزارش ایسنا، وی همچنین از زمان وقوع این حادثه در تماس با رئیس جمعیت هلال احمر، رئیس اورژانس، مدیرعامل راه آهن و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، آخرین وضعیت این
هم اکنون استاندار خراسان جنوبی در محل حادثه حضور دارد و دکتر وحیدی نیز برای تسریع در روند رسیدگی به این حادثه، در حال سفر به منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه