شمخانی: تنها راه دفاع از حقوق کشور در برابر قلدری، اقدام متقابل است

پنج‌شنبه 19 خرداد 1401
18:27
شمخانی: تنها راه دفاع از حقوق کشور در برابر قلدری، اقدام متقابل است دبیر شورای عالی امنیت ملی عنوان کرد: تنها راه دفاع از حقوق کشور در برابر قلدری، چه در برجام چه در ⁧‫آژانس‬⁩ و چه در سایر عرصه‌ها، اقدام متقابل است.

العالم - ایران / سیاسی

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز (پنجشنبه) ۱۹ خرداد ماه در توئیتی در پی لغو حکم مصادره نفت ایران از سوی دادگاه تجدیدنظر در یونان نوشت: تغییر رفتار ⁧‫یونان‬⁩ پس از واکنش متناسب و مقتدرانه ⁧‫ایران‬⁩ به توقیف غیرقانونی نفتکش‌ خود که با دستور آمریکا توسط این کشور انجام شده بود در کنار ده‌ها تجربه دیگر نشان می‌دهد که تنها راه دفاع از حقوق کشور در برابر قلدری، چه در برجام چه در ⁧‫آژانس‬⁩ و چه در سایر عرصه‌ها، اقدام متقابل است.

سه منبع آگاه پیش از این گزارش کردند که یک دادگاه در یونان روز گذشته (چهارشنبه)، حکم اولیه دادگاه برای صدور مجوز به ایالات متحده آمریکا به منظور مصادره بخشی از محموله نفت ایران در نفتکش ایرانی در سواحل یونان را لغو کرد.

سفارت ایران در آتن هم با اشاره به لغو حکم مصادره نفت ایران از سوی دادگاه تجدیدنظر یونان اعلام کرد که تا اطمینان از اجرای کامل حکم موضوع در دستورکار رایزنی‌های فشرده دو کشور باقی می‌ماند.

0% ...

آخرین اخبار

اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم


اختلال در پروازهای ریاض و افزایش تنش‌ها در یمن


اقبال دانشجویان خارجی به تحصیل در ایران با وجود شرایط جنگی