انتشار ویدئویی نادر از «محمد الضیف» فرمانده کل «القسام»

يکشنبه 22 خرداد 1401
10:23
انتشار ویدئویی نادر از «محمد الضیف» فرمانده کل «القسام» شاخه نظامی حماس ویدئویی نادر از فرمانده کل خود یعنی «محمد الضیف» منتشر کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«کتائب القسام» (گردان‌های القسام) فیلمی جدید و نادر از فرمانده کل خود «محمد الضیف» منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، ویدئوی مذکور مربوط به سال ۲۰۰۶ است، زمانی که الضیف در برنامه «فی ضیافه البندقیه» شبکه «الجزیره» ظاهر شده است. البته در این ویدئو نیز مانند همیشه صورت محمد الضیف پوشیده شده و مشخص نیست .

1

«محمد دیاب ابراهیم المصری» معروف به محمد الضیف سرشناس‌ترین فرمانده نظامی فعلی فلسطین پس از «یحیی عیاش» است که پس از توسعه ساختار و بنیان جنبش حماس، هم‌اکنون فرماندهی شاخه نظامی این جنبش و ستادکل آن را برعهده دارد.

لقب الضیف به معنای مهمان از آنجا به وی داده شده که به خاطر تهدیدهای رژیم صهیونیستی مرتب جای خود را عوض می‌کند.

رژیم صهیونیستی در هشت اقدام نافرجام پیشتر تلاش کرده بود که الضیف را ترور کند؛ اما تا به امروز موفق به این کار نشده است.

در حمله رژیم صهیونیستی به منزل وی در غزه طی جنگ ۲۰۱۴ همسر محمد الضیف «وداد» و پسر شیرخواره او «علی» به شهادت رسیدند اما خود الضیف زنده ماند.

سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از جنگ اخیر غزه و تل‌آویو (سیف القدس در سال ۲۰۲۱) در نامه‌ای به محمد الضیف از وی با عنوان «شهید زنده» یاد کرده بود .

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟