کاهش بهای نفت به دلیل هشدار پکن درباره کووید-19 و تشدید نگرانی‌ها درباره تورم

دوشنبه 23 خرداد 1401
08:17
کاهش بهای نفت به دلیل هشدار پکن درباره کووید-19 و تشدید نگرانی‌ها درباره تورم
کرونا و تورم همچنان مهمترین عوامل تأثیرگذار بر بهای جهانی نفت محسوب می‌شوند.

العالم _ اقتصادی

به گزارش العالم به نقل از رویترز، بهای نفت صبح روز دوشنبه بیش از 2 دلار کاهش یافت زیرا تشدید موارد ابتلا به کووید-19 در پکن امیدها برای افزایش سریع تقاضای سوخت در چین را کاهش داده است. این در حالی است که نگرانی ها در مورد تورم جهانی و رشد اقتصادی بازار را تحت فشار بیشتری قرار داده است.
صبح امروز بهای هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 2 دلار و 6 سنت یا 1.7 درصد کاهش به 119 دلار و 95 سنت رسید. هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با 2 دلار و 13 سنت یا 1.8 درصد کاهش، 118 دلار و 54 سنت معامله شد.
قیمت ها پس از هشدار مقامات چینی در روز یکشنبه در مورد شیوع گسترده کووید-19 در پایتخت و اعلام برنامه هایی برای انجام آزمایش های گسترده در پکن تا روز چهارشنبه کاهش یافت.
نگرانی ها در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره پس از افزایش شدید داده های تورم ایالات متحده در روز جمعه نیز بر بازارهای مالی جهانی تأثیر گذاشته است.
پس از آن که داده ها نشان داد تقاضای بالا برای نفت در بزرگترین مصرف کننده جهان، ایالات متحده، علیرغم نگرانی های تورمی و امید به مصرف در چین - دومین مصرف‌کننده بزرگ جهان - می تواند در پی حذف مقررات قرنطینه از 1 ژوئن بار دیگر افزایش یابد، هر دو شاخص جهانی نفت در هفته گذشته بیش از 1 درصد افزایش یافتند.
تولیدکنندگان و پالایشگاه‌های نفت با تمام توان کار می‌کنند تا اوج تقاضای تابستان را برآورده کنند در حالی که تاجران از نزدیک به دنبال تأثیر احتمالی اختلافات کارگری در لیبی، نروژ و کره جنوبی بر صادرات و مصرف نفت هستند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید