رژیم صهیونیستی خانه یک فلسطینی را در قدس اشغالی تخریب کرد

پنج‌شنبه 26 خرداد 1401
07:32
رژیم صهیونیستی خانه یک فلسطینی را در قدس اشغالی تخریب کرد نظامیان رژیم اشغالگر خانه یک فلسطینی در شهرک «صور باهر» واقع در جنوب شرقی قدس اشغالی را تخریب کردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

نظامیان رژیم صهیونیستی به همراه خودروهای سنگین به منطقه «وادی الحمص» در شهرک صور باهر یورش برده و خانه متعلق به خانواده محمود ربایعه را تخریب کردند.

«محمود ربایعه» مالک این خانه گفت که نیروهای اشغالگر به خانه ما یورش آورده و درِ خانه را شکسته و اعضای خانواده را بیرون کردند.

به نوشته روزنامه «القدس العربی»، ربایعه گفت که از هفت سال پیش در این خانه زندگی می‌کنند و دادگاه رژیم صهیونیستی از ماه پیش حکم تخریب خانه آن‌ها را صادر کرده بود.

نیروهای اشغالگر قدس همچنین دستفروشان در باب العامود- ورودی اصلی بخش قدیمی قدس- را مورد ضرب و شتم قرار داده و اجناس آن‌ها را تخریب کردند.

از سوی دیگر کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی از افزایش بازداشت کودکان فلسطینی به ویژه در قدس اشغالی خبر داد و افزود که در سال گذشته میلادی تعداد ۱۳۰۰ کودک فلسطینی بازداشت شدند که در مقایسه با سال قبل‌تر از آن (۲۰۲۰) افزایش حدود ۱۴۰ درصد را نشان می‌دهد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک