آیا مصر جزیره وراق را به امارات فروخته است؟

پنج‌شنبه 26 خرداد 1401
14:13
در مصر موارد زیادی مربوط به تخلیه شهروندان از مناطق خاص برای اجرای پروژه های خصوصی به نفع شرکت های خارجی وجود دارد که بیشتر آنها طرح های گردشگری است.

العالم - داغ های مجازی

جزیره الوراق واقع در رود نیل در استان جیزه یکی از این موارد است، جایی که مقامات در حال تخلیه مردم به منظور اجرای پروژه های گردشگری در جزیره به نفع شرکت های اماراتی هستند.

ضمنا این اولین اتفاق مربوط به برنامه های اماراتی نیست، در تانزانیا نیز حادثه مشابهی رخ داده است.

این موضوع در شبکه های اجتماعی بازتاب زیادی داشته است.

یک کاربر فضای مجازیبه نام "شیا" در توییتی نوشت: اینگونه است که کشور در قدرت کامل نیست. قوه قضائیه همچنان دستور تخلیه و تخریب خانه ها را صادر می کند، چون مال ما نیست. اینها مال امارات است و ما آن را نزد خود نگهداشته ایم ، هنگامی که رسانه ها بر طبل می کوبند و می گویند جزیره وراق اماراتی است سیاستمدار با شرف می آید و حمایت می کند و می گوید من اسناد و مدارک و نقشه هایی دارم که این ادعا را ثابت می کند.

کاربری دیگر به نام "المعاذ" خاطرنشان کرد: وضعیت و شرایط اقتصادی کنونی مردم امارات ناشی از پول های کثیف و اقدامات سیاستمداران فاسد آنها است.

وی در تقبیح واگذاری زمین و امکانات کشورهای دیگر به امارات، نوشت: قبایل ماسایی در تانزانیا با سلاح در مقابل دولتی که می خواهد پس از فروش زمین های حفاظت شده طبیعیشان به امارات به زور آنها را از زمین هایشان تخلیه کند، ایستادگی کردند، همان طور که دولت مصر با شهروندانش در جزیره وراق این کار را کرد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد