الحلبوسی رسما دستور لغو عضویت نمایندگان صدر را صادر کرد

يکشنبه 29 خرداد 1401
16:35
الحلبوسی رسما دستور لغو عضویت نمایندگان صدر را صادر کرد رئیس پارلمان عراق رسما دستور لغو عضویت نمایندگان مستعفی جنبش صدر را داد.

العالم - عراق

محمد الحلبوسی، رئیس مجلس نمایندگان عراق امروز دستور لغو عضویت اعضای فراکسیون را بر اساس استعفای جمعی آنها به ریاست پارلمان صادر کرد.

به گزارش پایگاه «بغداد الیوم»، بر اساس این سند که تاریخ 16 ژوئن صادر شد، آمده است: «براساس ماده 2 از فصل دوم قانون مجلس نمایندگان و تشکیلات آن به شماره 13 صادره در سال 2018 ، عضویت آقای حاکم عباس موسی عباس الزاملی در تاریخ 12/6/2022 با توجه به استعفای او صادر شد. سایر اسنادی که دراختیار«بغداد الیوم » قرار گرفته است، حاکی از آن است که ریاست پارلمان استعفای تمامی نمایندگان فراکسیون صدر را صادر کرده است.

در پی امضای حکم های مربوط به پایان عضویت نمایندگان فراکسیون صدر در پارلمان عراق ، " حسن العذاری " نماینده مستعفی و رئیس این فراکسیون هم با ذکر آیه ای از قرآن کریم به این اقدام واکنش نشان داد.

((وَإِذِ ٱعْتَزَلْتُمُوهُمْ وَمَا يَعْبُدُونَ إِلَّا ٱللَّهَ فَأْوُۥٓاْ إِلَى ٱلْكَهْفِ يَنشُرْ لَكُمْ رَبُّكُم مِّن رَّحْمَتِهِۦ وَيُهَيِّئْ لَكُم مِّنْ أَمْرِكُم مِّرْفَقًا))

"واينك كه از آنان و از آنچه جز خداى يكتا مى پرستيدند كناره گرفتيد، پس به غار پناه بريد تا پروردگارتان از مهر و بخشايش خويش بر شما بگستراند و از كارتان سودمندى و آسايشى براى شما فراهم سازد".

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو