نخستین بانوی محجبه به پارلمان استرالیا راه یافت

دوشنبه 30 خرداد 1401
11:37
نخستین بانوی محجبه به پارلمان استرالیا راه یافت کمیسیون انتخابات استرالیا، امروز که روز جهانی پناهجویان است، پیروزی خانم فاطمه پیمان و راهیابی او به پارلمان این کشور به عنوان نخستین بانوی محجبه را تایید کرد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش آسوشیتدپرس، فاطمه پیمان، جدیدترین سناتور استرالیا، اولین استرالیایی متولد افغانستان است که به پارلمان راه می یابد.
این جوان 27 ساله اهل پرث همچنین اولین نماینده منتخب محجبه خواهد بود.
کمیسیون انتخابات استرالیا پیروزی خانم پیمان را در روز دوشنبه که روز جهانی پناهجویان نیز نامیده می شود، تایید کرد.
او یکی از سه مسلمان استرالیایی حاضر در پارلمان در دولت کارگر، در کنار اد هوسیک و آن آلی در مجلس سفلی خواهد بود.
این پیروزی هدف خانم پیمان را برای تبدیل شدن به نخستین نماینده مجلس محجبه برآورده می کند.
به گفته او، این پیام مهمی است که قدرت اتحاد را نشان می دهد.
سفر خانم پیمان به نقطه کنونی، الهام گرفته از پدرش بود که در سال 1999 پس از فرار از طالبان با قایق از افغانستان به استرالیا سفر کرد.
پس از ترک بازداشت مهاجرت، او چندین شغل را برای به دست آوردن پس انداز کافی و آوردن خانواده اش به استرالیا امتحان کرد.
خانم پیمان هشت ساله بود که به همراه مادر و سه خواهر و برادر کوچکترش وارد استرالیا شدند.
پدرش در 47 سالگی در سال 2018 بر اثر سرطان خون درگذشت.
خانم پیمان به عنوان یک پناهنده پیشین، مبارزات افرادی را که از خانواده هایشان جدا شده اند، درک می کند.
ترتیبات روادید موقت که پناهندگان ساکن استرالیا را از پیوستن مجدد به اعضای خانواده باز می دارد، حوزه سیاستی است که او می خواهد به آن توجه کند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم


نشست محرمانه شورای امنیت برای تعیین تکلیف «یونیفل»


شکست وعده‌های «صفر»؛ بحران کودکان کارتن‌خواب در فرانسه


هشدار نماینده پارلمان لبنان در باره ناکارآمدی مذاکرات بیروت و تل‌آویو / احتمال بازگشت جنگ بعید نیست


گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد