ویدیو/ سخنان رئیس‌جمهور پس از ورود به خراسان شمالی/ تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت دولت است

پنج‌شنبه 2 تير 1401
08:47
ویدیو/ سخنان رئیس‌جمهور پس از ورود به خراسان شمالی/ تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت دولت است رییس جمهوری در بیست و ششمین سفر استانی خود وارد خراسان شمالی شد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز (پنجشنبه) در بیست و ششمین سفر استانی خود وارد خراسان شمالی شد.

دیدار با اقشار مردم،دیدار با نخبگان، حضور در شورای اداری استان و نشست خبری با اصحاب رسانه از جمله برنامه های رئیس جمهور در این سفر است.

رییس جمهور پس از ورود به فرودگاه بجنورد در جمع خبرنگاران طی سخنانی گفت: پروژه های نیمه تمام خراسان شمالی همانند سایر استان های کشور که مردم را رنج می دهد در اولویت قرار دارد و اکنون دولت نهضت اتمام پروژه ها را راه انداخته است سعی در اتمام این طرح ها دارد.

رئسیآیت الله رییسی اظهار داشت: خراسان شمالی دارای مردمی خونگرم و پرتلاش است که در تمامی عرصه های مختلف انقلاب از جمله دفاع مقدس خوش درخشیده اند.

وی تصریح کرد: خراسان شمالی استانی نوپاست اگرچه پس از گذشت سالها از تاسیس آن اما همچنان بدلیل محرومیت شرایط یک استان را ندارد.

رییس جمهور افزود: تمامی مسائل و چالش های خراسان شمالی توسط کارشناسان دولت، استاندار و مسوولان مورد بررسی قرار پرفته است کماحصل این بررسی ها توجه خاص به این استان است.

وی اضافه کرد: پروژه های نیمه تمام مثل سایر استان های کشور خراسان شمالی را نیز رنج می دهد و این دولت جهادی دنبال کلنگ رنی نیست و سعی داریم آنچه را که نیمه تمام است، سامان دهیم.

آیت الله رییسی با بیان اینکه خراسان شمالی قطب کشاورزی محسوب می شود، خاطرنشان کرد: باید به بخش کشاورزی رسیدگی شود، ضمن اینکه این استان دارای مرز مشترکی با کشور ترکمنستان است و راه اندازی بازارچه مرزی می تواند بر شرایط اقتصادی این خطه تاثیرگذار باشد.

وی بیان کرد: خراسان شمالی دارای چهره های تحصیلکرده و نخبگان زیادی است که اگر شغل درخور شان این استان فراهم شود بیشتر می تواند در توسعه استان تاثیرگذار باشد و گاهی زمینه کار در این استان فراهم نیست و در استان های همجوار فعالیت می کنند.

رییس جمهور ادامه داد: باید از تمامی ظرفیت ها و پتانسل های استان در سال اشتغال و دانش بنیان استفاده و اشتغال ایجاد کرد.

وی افزود: دولت در عرصه های مختلف از تولید حمایت و تسهیلات لازم را در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد و آنچه را که در پاییتخت و این استان بررسی شد سعی در اجرای مصوبات درخور استان است تا شرایط اقتصادی مردم این خطه بهبود یابد.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن


السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود