اردوغان: به محض تکمیل شدن کریدور امنیتی، عملیات نظامی در سوریه را آغاز می‌کنیم

دوشنبه 6 تير 1401
22:36
اردوغان: به محض تکمیل شدن کریدور امنیتی، عملیات نظامی در سوریه را آغاز می‌کنیم رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه اعلام کرد که به محض تکمیل نواقص کریدور امنیتی که ایجاد آن در مرز سوریه را آغاز کرده بودیم، عملیات جدید را آغاز خواهیم کرد.

العالم - ترکیه

به نقل از خبرگزاری آناتولی اردوغان گفت: ما به محض تکمیل آماده سازی، عملیات نظامی جدیدی را در سوریه آغاز خواهیم کرد.

این درحالی است که ابراهیم کالین سخنگوی نهاد ریاست جمهوری ترکیه یکشنبه شب بار دیگر تأکید کرد که آنکارا آماده است که عملیات جدید نظامی در شمال سوریه را آغاز کند و هر لحظه امکان شروع این عملیات وجود دارد.

کالین افزود: در گذشته دست به عملیات در شمال سریوه زدیم، در آن زمان نیز برای [انجام ندادن] آن زیر فشار قرار داشتیم، اما ما آن عملیات را به خاطر منافع ملی‌مان انجام دادیم.

وی به نقل از اردوغان گفت: رئیس جمهور ما به روشنی گفته است که این عملیات در هر لحظه امکان دارد آغاز شود و ما برای انجام آن آمادگی داریم.

رئیس جمهور ترکیه پیش از این گفته بود که نیروهای ارتش این کشور برای مبارزه با آنچه وی تروریسم خواند، در مرزهای کشورش دست به عملیات نظامی خواهند زد و به زودی در این خصوص تصمیم گرفته خواهد شد.

ارتش ترکیه از سال ٢٠١۶ در ۲ عملیات سپر فرات (۳ شهریور ۹۵ تا ۹ فروردین ۹۶) و عملیات شاخه زیتون (۳۰ دی ماه ۹۶ تا ۴ فروردین ۹۷) ، چهار هزار کیلومتر از خاک سوریه از جمله عفرین و شهرهای الباب، اعزاز و جرابلس را تصرف کرده است.

از سوی دیگر، آنکارا در ۲۵ مهرماه ۹۸ برای عقب راندن شبه نظامیان کرد موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوری» از مناطق مرزی الرقه والحسکه، عملیات نظامی موسوم به «چشمه صلح» را در شمال سوریه آغاز کرد که این عملیات یک هفته‌ای، پس از توافق میان آنکارا و واشنگتن متوقف شد و ترکیه به شبه نظامیان کُرد پنج روز مهلت داد تا عمق ۳۲ کیلومتری از مرز ترکیه عقب نشینی کنند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس روس: جنگ با ایران به شکست فاجعه‌بار ترامپ منجر شد/ سرنوشت تلخ ویتکاف و کوشنر


یمن ادعای ریاض درباره رهگیری موشک در آسمان مدینه منوره را رد کرد


طلای جهانی پاورلیفتینگ بر گردن ملی‌پوش نابینای ایران


رد ادعای مداخله ایران در یمن توسط بقائی؛ اتهام نقض حقوق بشر به اروپا


کاریکاتور | شکست حزب ترامپ در کنگره زیر تیغ طنز کاریکاتوریست‌های جهان


ایران با آمادگی نظامی حداکثری به استقبال گفت‌وگو می‌رود+فیلم


برنی سندرز: دموکرات‌ها می‌توانند با قطع بودجه نظامی،جنگ علیه ایران را متوقف کنند


کابوس زمستان در غزه؛ نسل‌کشی و قحطی بی‌داد می‌کند +فیلم


تیر رستمیان به مرکز سیبل المپیک ۲۰۲۸ خورد


وزیر دفاع:تعهد نیروهای مسلح،برخاسته از فرهنگی است که نسل‌های متوالی آن را تداوم بخشیده‌اند