بحران در ساختار امنیتی رژیم اسرائیل/ شمار استعفاها در نیروی پلیس روز به روز بیشتر می‌شود

چهارشنبه 8 تير 1401
14:00
بحران در ساختار امنیتی رژیم اسرائیل/ شمار استعفاها در نیروی پلیس روز به روز بیشتر می‌شود رسانه‌های عبری‌زبان از استعفاهای گسترده میان نیروهای گارد مرزی و پلیس رژیم صهیونیستی سخن می‌گویند.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی که در شماره سه‌شنبه آن منتشر شده است، اعلام کرد دست‌کم 114 افسر گارد مرزی اسرائیل طی سال گذشته استعفای خود را تقدیم کردند در حالی که از اوایل سال جاری میلادی هم شمار افراد مستعفی به 71 نفر رسیده است.

این رسانه عبری‌زبان نوشت: جهش بزرگی که در موارد استعفا در نیروهای گارد مرزی اسرائیل شاهد آن هستیم، بیانگر بحرانی است که در نیروهای انتظامی فعال به وجود آمده و نشانگر میزان نگرانی و تشنجی است که این ساختار از آن رنج می‌برد.

آحارانوت در توضیح این امر افزود: داده‌های خطرناک و سختی از نیروهای انتظامی اسرائیل به دست می‌‌آید، امری که باعث شد رئیس پلیس دستور کاهش مدت آموزش از هفت ماه به تنها هفت هفته را صادر کند.

رسانه عبری‌زبان با اشاره به افزایش عملیات ضدصهیونیستی و درگیری مبارزان فلسطینی در شهر قدس و شهرهای کرانه باختری افزود: در حالی که شاهد افزایش مأموریت‌های پلیس هستیم، حقوق این نیروها نیز در سایه افزایش مخارج بسیار پایین است.

منبع مذکور اشاره کرد که 114 تن از افسران گارد مرزی در سال 2021 استعفا دادند و از آغاز سال جاری تاکنون نیز 71 افسر دیگر استعفا داده‌اند.

وبگاه روتر هم در گزارشی در این رابطه خبر داد: از ابتدای سال جاری 400 نفر از نیروهای پلیس استعفا کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود این رقم و شمار افراد مستعفی تا پایان سال 2022 به مرز یک‌هزار نفر هم برسد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی