امداد رسانی نیروی دریایی سپاه به آسیب‌دیدگان زلزله‌ هرمزگان

شنبه 11 تير 1401
10:22
امداد رسانی نیروی دریایی سپاه به آسیب‌دیدگان زلزله‌ هرمزگان نیروی دریایی سپاه در کنار سایر دستگاه‌ها به مردم زلزله‌زده در زلزله بندر خمیر هرمزگان امدادرسانی کرد.

العالم - ایران

سردار دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه به محض وقوع زلزله ضمن تماس با سردار عظمایی فرمانده منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه به صورت تلفنی گفت‌وگو و دستوراتی صادر کرد.

سردار تنگسیری با بیان اینکه گروه‌های جهادی، مهندسی و امداد رسان باید به سرعت به محل وقوع حادثه اعزام شده و برای کمک رسانی به مردم تلاش کنند، اظهار داشت: لازم است این نیروها از مشکلات و آلام مردم عزیز آن منطقه کاسته و هرگونه کمک رسانی لازم به مردم را انجام بدهند و مصدومان حادثه زلزله به سرعت با امداد هوایی توسط بالگرد‌های هوادریا نیروی دریایی سپاه به بیمارستان‌های بندرعباس منتقل شوند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه همچنین در تماس با مهدی دوستی استاندار هرمزگان تصریح کرد: این نیرو با بسیج امکانات و امداد رسانی منطقه پنجم، در حال کمک‌رسانی به حادثه‌دیدگان زلزله است و در صورت نیاز آمادگی دارد از ظرفیت مهندسی خود استفاده کند و همچون همیشه برای رفع مشکلات مردم عزیز در کنار آنان حضور خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا


۱۵ کشور درکنفرانس آژانس بر ممنوعیت هرگونه حمله یا تهدید به تأسیسات هسته‌ای تأکید کردند


انفجار قوی در یک مسجد در پاکستان؛ اعلام وضعیت اضطراری و احتمال تلفات


گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو


رییس جمهور در همایش جان‌فدایان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست


گزارش خبرنگار العالم از رزمایش جان‌فدا