برای مقابله با پدیده گرد و غبار؛

نشست وزیران محیط زیست کشورهای همجوار برگزار می‌شود

شنبه 11 تير 1401
17:15
نشست وزیران محیط زیست کشورهای همجوار برگزار می‌شود سازمان حفاظت محیط زیست پیشنهاد صدور مجوز برای برگزاری نشست وزیران محیط زیست کشورهای همجوار به منظور مقابله با پدیده گرد و غبار را به دولت ارایه کرد.

العالم ـ ایران

به دنبال دستور صریح رئیس جمهور در جلسه هیات دولت ۴ خرداد ۱۴۰۱ مبنی بر تقویت دیپلماسی محیط زیست کشور برای حل چالش های فرامرزی این حوزه، سازمان حفاظت محیط زیست در نظر دارد نشست وزیران محیط زیست کشورهای همجوار را در تاریخ ۲۱ تیر ماه سال جاری با دعوت از ۱۵ کشور همسایه و متأثر از معضل گرد و غبار به انضمام درخواست حضور از دفترهای سازمان ملل و نیز نمایندگی های مقیم، برگزار کند.

به همین منظور سازمان حفاظت محیط زیست از دولت خواسته تا نسبت به صدور مجوز برای برگزاری اجلاس وزرای محیط زیست کشورهای همسایه و مسلمان با هماهنگی وزارت امور خارجه و با محوریت اقدام مشترک برای مقابله با پدیده گرد و غبار، اقدام نماید.

پیشنهاد یاد شده در حال حاضر در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دولت توسط کارشناسان این کمیسیون بررسی می شود.

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


گفت وگوی اختصاصی امیر اکرمی نیا با شبکه العالم


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش


غریب آبادی: امارات باید به واقعیت‌های تاریخی و حقوقی منطقه پایبند باشد


پاسخ قالیباف به ترامپ: بچرخ تا بچرخیم!/ محاصره شکست می‌خورد