مردم استرالیا لغو قانون سقط جنین در آمریکا را محکوم کردند/ شعار علیه کلیسا و دولت

شنبه 11 تير 1401
23:05
مردم استرالیا لغو قانون سقط جنین در آمریکا را محکوم کردند/ شعار علیه کلیسا و دولت هزاران نفر از مردم استرالیا در اعتراض به لغو قانون سقط جنین در آمریکا، در خیابان‌های سیدنی و دیگر شهرهای این کشور تظاهرات کردند.

العالم - آمریکا

هزاران نفر از مردم استرالیا در شهرهای مختلف این کشور علیه لغو حق زنان برای سقط جنین تظاهرات کردند. معترضان سیدنی و شهرهای دیگر استرالیا روز شنبه تصمیم دادگاه عالی آمریکا را محکوم کردند.

تظاهر کنندگان شعار می دادند: لعنت به کلیسا، لعنت به دولت، زنان در مورد سرنوشت خود تصمیم خواهند گرفت.

در استرالیا نیز قوانین سقط جنین توسط دادگاه‌های ایالتی تعیین می‌شود. در ایالت نیو ساوت ولز در سال ۲۰۱۹ سقط جنین قانونی اعلام شد.

دادگاه عالی آمریکا در ۲۴ ژوئن حکم تاریخی حق قانونی زنان برای سقط جنین موسوم به «روعلیه‌وید» مصوب سال ۱۹۷۳ را لغو کرد.

به گفته رسانه‌های محلی بیش از ۱۵هزار نفر از مردان و زنان کشور استرالیا با در دست داشتن پلاکاردهایی رای دادگاه عالی آمریکا را محکوم کردند.

لیز والش، یکی از سازمان دهندگان این تظاهرات در شهر ملبورن گفت: ما اینجا هستیم تا از حقوق زنان در استرالیا و سراسر جهان دفاع کنیم. حق میلیون‌ها زن در ایالات متحده از آنها سلب شده است و ما از این مورد عصبانی هستیم.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد