افشاگری یک مؤسسه فراماسونری از روند عادی سازی صهیونیست ها با کشورهای عربی

دوشنبه 13 تير 1401
11:59
افشاگری یک مؤسسه فراماسونری از روند عادی سازی صهیونیست ها با کشورهای عربی مدیر مرکز فراماسونری موسوم به "مؤسسه صلح ابراهیم" اعلام کرد که حجم روابط تجاری بین رژیم صهیونیستی و 4 کشور عربی در ژوئن گذشته رکورد شکست؛ در این ماه تحولات قابل توجهی در زمینه های ابتکار و دیپلماسی و آکادمیک رخ داد.

العالم - فلسطین اشغالی

این مؤسسه با انتشار بیانیه ای تصریح کرد که حجم مبادلات تجاری بین رژیم صهیونیستی و امارات با 130 درصد افزایش به 201.4 میلیون دلار در ماه مه 2022 در مقایسه با همین ماه در سال گذشته رسید.

در این بیانیه گفته شده است که حجم تبادلات تجاری با اردن هم با 54 درصد افزایش در مقایسه با سال گذشته به 55 میلیون دلار و با مصر با 41 درصد افزایش به 23.6 میلیون دلار رسیده است.

طبق این بیانیه حجم مبادلات تجاری این رژیم با مغرب هم با 94 درصد افزایش در مقایسه با ماه مه سال گذشته، به 3.1 میلیون دلار و با بحرین از هیچ در سال گذشته ظرف یک سال به 1.2 میلیون دلار رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو