سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری برای توسعه میدان نفتی آزادگان

سه شنبه 14 تير 1401
10:01
سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری برای توسعه میدان نفتی آزادگان وزیر نفت اعلام کرد: با مشارکت بانک‌ها، صندوق توسعه ملی و شرکت‌های توسعه‌ای، ۷ میلیارد دلار برای طرح توسعه میدان آزادگان سرمایه‌گذاری می‌شود.

العالم - ایران / اقتصادی

جواد اوجی با اشاره به لزوم ۱۶۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در بخش‌های بالادستی و پایین‌دستی کشور طی هشت سال آینده، گفت: بخش عمده‌ای از سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری برای طرح توسعه میدان آزادگان را از بانک‌ها، شرکت‌های توسعه‌ای و صندوق توسعه ملی تأمین می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون شرکت ملی نفت ایران با استفاده از داده‌ها و مطالعات شرکت‌های داخلی و خارجی توانسته است طرح توسعه جامع خوبی برای توسعه فاز‌های تازه میدان آزادگان شمالی وجنوبی تهیه کند، گفت: به عنوان یک کارشناس مخازن نفتی و گازی می‌گویم که با توجه به ظرفیت بالای این میدان، تولید از آن بیش از ۵۹۰ هزار بشکه در روز واقع‌بینانه است.

وی با اشاره به مذاکره شرکت ملی نفت ایران با ۵ یا ۶ شرکت و بانک بزرگ داخلی و نیز صندوق توسعه ملی برای سرمایه‌گذاری ۷ میلیارد دلاری در میدان آزادگان گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده قرار است چاه‌های زیادی در این میدان حفاری شود.

وزیر نفت اظهار کرد: در بخش توسعه میدان‌های دریایی به‌ویژه میدان مشترک پارس جنوبی نیز ایران هم اکنون شرکت‌های توانمند بزرگی دارد؛ نظام جمهوری اسلامی ایران با همکاری شرکت‌ها و بانک‌های داخلی در سال‌های اخیر ۱۵۰ میلیارد دلار در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده که هم‌اکنون از صفر تا ۱۰۰ عملیات از دریا تا خشکی در آن به دست توانمند کارکنان ایرانی انجام می‌شود.

میدان آزادگان از میدان‌های نفتی ایران است، که در منطقه دشت آزادگان، در فاصله ۱۰۰ کیلومتری از غرب اهواز مستقر است.

0% ...

آخرین اخبار

شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو


عراقچی: باید مراقب باشیم وحدت و انسجام ایجادشده در جنگ ۴۰ روزه ادامه پیدا کند


رژیم صهیونیستی بیمارستان شهدای الاقصی غزه را هدف قرار داد+ فیلم


افتتاح و بهره‌برداری همزمان از ۱۸ هزار و ۹۱۰ طرح در کشور


تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ حمله هوایی به چند منطقه


قالیباف: ثمره وحدت، شکست دشمن بود/ امنیت مبتنی بر دخالت قدرت‌های فرامنطقه‌ای، شکننده است


واکنش طالبان به تقویت مرز تاجیکستان؛ «افغانستان تهدید نیست»


سرپرست وزارت دفاع: ماموریت ما قدرت‌سازی برای ایران است