نشست مهم هیئت هماهنگی شیعیان عراق/ درخواست از کُردها برای معرفی نامزد ریاست جمهوری

سه شنبه 14 تير 1401
11:52
نشست مهم هیئت هماهنگی شیعیان عراق/ درخواست از کُردها برای معرفی نامزد ریاست جمهوری هیئت هماهنگی سیاسی شیعی عراق طی نشستی، آخرین تحولات این کشور را مورد بحث و بررسی قرار داد.

العالم - عراق

هیئت هماهنگی گروه‌های شیعی در جلسه شب گذشته خود درباره راهکارهای تشکیل فراکسیون اکثریت که مسئول معرفی نامزد نخست‌وزیری است، رایزنی کردند و از همه گروه‌های کُردی خواستند تا مساله نامزد ریاست جمهوری را تعیین‌تکلیف کنند.

به گزارش الفرات نیوز، دفتر رسانه‌ای هیئت هماهنگی در بیانیه‌ای اعلام کرد که این گروه دوشنبه شب نشست دوره‌ای خود را با حضور تمامی رهبران و روسای فراکسیون‌های سیاسی مرتبط با آن برگزار کرد.

در این بیانیه آمده است در این نشست بسیاری از تحولات سیاسی و آخرین رخدادها و مسائل مربوط به اقدامات تشکیل فراکسیون اکثریت پارلمانی و فعالیت کمیسیون‌های تشکیل شده برای گفتگو با گروه‌های سیاسی و تدوین برنامه دولتی جهت برآورده ساختن خواسته‌های ملت عراق و تعیین استانداردها و مکانیزم‌های انتخاب نخست وزیر و وزرا در تناسب با اهمیت و حساسیت مرحله و تعیین زمان بندی های قاطعانه برای آن مورد بررسی قرار گرفت.

حاضران در این نشست بر اهمیت ثبات روند سیاسی از طریق تشکیل دولتی منسجم و قادر به تأمین خواسته های تمامی عراقی‌ها بدون هیچ استثنایی تاکید کردند.

رهبران هیئت هماهنگی از گروه‌های کُردی خواستند تلاش‌های خود را یکپارچه سازند و برای تعیین نامزد ریاست جمهوری تلاش کنند تا سایر فرایندهای قانونی تکمیل شود.

از سوی دیگر، «علی البیدر»، پژوهشگر امور سیاسی عراق نامزدی المالکی برای نخست وزیری را «تنها مانوری سیاسی» دانست و تاکید کرد: وی به خوبی می‌داند که با مخالفت یا شروط رقبا و متحدانش مواجه خواهد شد لذا اکنون در پی معرفی نامزدی به جای خود به عنوان بهای انصراف از نامزدی خود است.

0% ...

آخرین اخبار

برنامه «عالمکم»؛ از تخریب منازل فلسطینیان تا دزدی گردشگران اسراییلی در تایلند+ فیلم


نقض حاکمیت عراق توسط هواپیماهای آمریکایی از پایگاه های اردن وترکیه


رأی‌گیری انتخابات کنست در خارج از سرزمین‌های اشغالی آغاز شد


مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم