نعیم‌قاسم: نفت و حقوق خود را بدون کم و کاست می‌خواهیم/ کابینه باید هرچه زودتر تشکیل شود

سه شنبه 14 تير 1401
21:42
نعیم‌قاسم: نفت و حقوق خود را بدون کم و کاست می‌خواهیم/ کابینه باید هرچه زودتر تشکیل شود دبیر کل حزب الله لبنان گفت که این کشور باید به حقوق خود در زمینه منابع نفتی و گازی دست پیدا کند.

العالم - لبنان

نعیم قاسم معاون سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان بعد از ظهر امروز سه‌شنبه تأکید کرد که باید مطالبات این کشور در خصوص نفت و گاز مد نظر قرار گیرد.

شبکه خبری الجدید به نقل از قاسم گزارش داد: «ما امروز در برابر یک مطالبه به حق قرار داریم که با پس گرفتن منافع نفتی و گازی لبنان در آبهای مختص به آن، ارتباط دارد».

وی ادامه داد: «وعده‌هایی که برخی می‌دهند، در به تعویق انداختن راهکار، مفید نیست و نمی‌توان با نظاره‌گری، زمان را گذارند تا اسرائیلی‌ها، استخراج [گاز] را به عنوان یک امر مسلم تحمیل کنند. معادله واضح است، ما نفت و حقوق خود را به صورت کامل می‌خواهیم، بدون کم و کاست».

معاون نصرالله با تأکید بر اینکه لبنان ضعیف نیست و می‌تواند از حق خود دفاع کند، درباره تشکیل کابینه در این کشور گفت که باید این مسئله هر چه زودتر محقق شود.

قاسم با بیان اینکه وجود کابینه از عدم وجود آن بهتر است، خاطر نشان کرد: ما می‌دانیم که آمریکا و حامیانش، خواستار دولت نیستند و نمی‌خواهند لبنان به آسایش برسد. ولی ما باید در داخل، اقدامات جسوانه‌ای انجام دهیم تا دولت تشکیل شود.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک