زلال قرآن (1032)؛

شیطان برای اغوای انسان‌ها ازچه شیوه هایی استفاده می‌کند؟

پنج‌شنبه 16 تير 1401
17:18
شیطان برای اغوای انسان‌ها ازچه شیوه هایی استفاده می‌کند؟

العالم - زلال قرآن

شاکله وجودی شیطان که ذاتاً موجودی است پلید و فاسد و به کلی عاری از خیر، به گونه‌ای است که جز خُدعه و نیرنگ و اغوا و اضلال از او برنمی آید و مهمترین ویژگی و هنر او در این است که بشکل بسیار ظریف و نامحسوس و با پیچیدگی خاص به اغوای آدمیان می پردازد، او که جز ابواب باطل را نمی شناسد با سماجت تمام بنی آدم را به این ابواب دعوت می‌کند و از راه خدا و صراط مستقیم الهی منحرف و گمراهشان می‌سازد.

به شهادت آیات سوره مبارکه ناس: « قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ . مَلِكِ النَّاسِ . إِلَـٰهِ النَّاسِ . مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ . الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ . مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ»

ترجمه: (بگو:من پناه می‌ جویم به پروردگارآدمیان. پادشاه آدمیان. یکتا معبود آدمیان. از شرّ آن وسوسه‌ گر نهانی. آن شیطان که وسوسه واندیشه بد افکند دردل مردمان. چه آن شیطان ازجنس جن باشد و یا از نوع انسان).

شیطان به لطائف الحیل و به پیچیده ترین شکل دردل آدمیان نفوذ کرده ودرآن تصرف می نماید وافکار باطله و اوهام کاذبه را به آنها القا می کند، ذیلاً به بعضی از شیوه های شیطان برای اغوای آدمیان اشاره می گردد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد