کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین به 7.32 میلیارد دلار رسید

شنبه 18 تير 1401
21:12
کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین به 7.32 میلیارد دلار رسید وزارت خارجه آمریکا با اعلام کمک نظامی 400 میلیون دلاری دیگر این کشور به اوکراین خبر داد که مجموع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین به 7.32 میلیارد دلار رسیده است.

العالم ـ آمریکا

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه اعلام کرد که واشنگتن کمک‌های نظامی به اوکراین را طی هفته‌های گذشته تسریع بخشیده است.

وزارت خارجه آمریکا اضافه کرد که این کشور 400 میلیون دلار کمک‌های نظامی جدید به اوکراین ارسال خواهد کرد.

بر اساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، مجموع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین به هفت میلیارد و سیصد و بیست میلیون دلار رسیده است.

روز گذشته بود که یک مقام پنتاگون با اشاره به کمک 400 میلیون دلاری جدید آمریکا به اوکراین گفته بود که این کمک‌ها شامل توپ‌های هیمارس و خمپاره اندازهای بسیار دقیق است.

این مقام نظامی آمریکا گفت که بسته کمک‌های نظامی جدید شامل هزار خمپاره از نوع 155 میلیمتری بسیار دقیق است که حاکی از تحول در حمایت آمریکا از اوکراین در جنگ با روسیه است.

ارسال این سامانه‌های راکتی در حالی انجام شده که روسیه پیشتر هشدار داده بود اگر این سامانه‌های دوربرد با دقت بالا به اوکراین برسد، اهدافی را در نظر خواهد گرفت «که تا کنون هدف قرار نگرفته‌اند».

به گزارش فارس، طی هفته‌های گذشته نیروهای روسی توانسته‌اند با استفاده از برتری در قدرت توپخانه‌ای، پیشروی‌های قابل توجهی در دونباس داشته باشند.

چند روز پیش نیز وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده بود که دو سامانه موشکی زمین به هوا، بخشی از دور جدید کمک‌های این کشور به اوکراین خواهد بود.

پنتاگون اعلام کرد بسته جدید کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین، دو سامانه موشکی «ناسامس»، چهار رادار ضد توپخانه‌ای ۱۵۰ هزار دور مهمات ۱۵۵ میلیمتری را شامل می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

قطر و پاکستان درحال میانجی‌گری هستند/ می‌توانیم به حل اختلاف بین عربستان و یمن کمک کنیم


بانکوک زیر آب رفت!+ فیلم


ناگفته‌هایی از زندگی شخصی شهید نصرالله در کتاب «خاطراتی از پدرم»


واکنش سازمان بدر عراق به تحریم‌های آمریکا علیه ایران؛ این یک اقدام سیاسی است


پیام اسلام‌آباد در سازمان ملل: انتخاب گفت‌وگو به جای تقابل در منطقه


گفت‌وگو آری، تسلیم نه؛ تأکید غریب‌آبادی بر مواضع ایران


زمستان سخت در انتظار اروپا؛ پیش بینی جدید کرملین


دبیر کل در سالروز شهادت


تفاوت‌های جنگ‌های اخیر با جنگ هشت‌ساله از دیدگاه سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح


پزشکیان در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس: ایران به دنبال جنگ نیست، اما در برابر فشارها کوتاه نمی‌آید