سفارت تل‌آویو در اریتره تعطیل می‌شود

شنبه 18 تير 1401
22:44
سفارت تل‌آویو در اریتره تعطیل می‌شود مخالفت‌های مکرر دولت اریتره با ورود سفیر رژیم صهیونیستی به پایتخت این کشور، تل‌آویو را مجبور به تعطیلی سفارت این رژیم کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از موافقت «یائیر لاپید» نخست‌وزیر پیشبرد امور رژیم صهیونیستی با تعطیلی سفارت این رژیم در اریتره خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که پس از گذشت دو سال از مخالفت دولت محلی اریتره با ورود سفیر این رژیم به اسمره پایتخت اریتره، لاپید با تعطیلی سفارت این رژیم در اریتره موافقت کرد.

آخرین سفیر رژیم صهیونیستی اکتبر ۲۰۱۸ اریتره را ترک کرد و از آن زمان تاکنون هیچ سفیری از این رژیم در اسمره تعیین نشده است و وزارت خارجه این رژیم هر از چند گاهی یک مسئول موقتی را در سفارت تعیین می‌کند.

رژیم صهیونیستی جولای گذشته نیز «اسماعیل خالدی» را به عنوان سفیر این رژیم در اریتره تعیین کرد اما دولت این کشور با آن موافقت نکرد. اریتره دلایل خاصی را برای مخالفت خود اعلام نکرده اما برخی‌ها روابط تل‌آویو با سودان و یا جنگ در اتیوپی و مداخله تل‌آویو در آن را علت این مخالفت اریتره می‌دانند.

0% ...

آخرین اخبار

پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


وزیر خارجه قطر با پزشکیان دیدار کرد


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی