نخست وزیر مکلف لیبی از آغاز کار خود در روزهای آینده خبر داد

يکشنبه 19 تير 1401
10:35
نخست وزیر مکلف لیبی از آغاز کار خود در روزهای آینده خبر داد فتحی باشاغا نخست وزیر مکلف لیبی و رقیب عبدالحمید الدبیبه، اعلام کرد که طی روزهای آینده کار خود را در پایتخت لیبی آغاز خواهد کرد.

العالم- لیبی

باشاغا اظهار داشت که با اعضای کابینه خود به طرابلس خواهد رفت و خاطرنشان کرد که هدف خروج سابقش از پایتخت، جلوگیری از خونریزی بوده است.

وی با بیان اینکه بازخوردهای مثبتی برای ورود به طرابلس دریافت کرده افزود: تمامی راه های ورود به طرابلس اکنون باز هستند.

باشاغا تاکید کرد که دوران حکومت الدبیبه در طرابلس به پایان رسیده و این دولت اکنون فاقد مشروعیت است.

تلاش‌ها برای برگزاری انتخابات پارلمانی و ریاست‌ جمهوری، به عنوان بخشی از روند صلح پس از آتش‌بس در جنگ داخلی لیبی در سال ۲۰۲۰ که برای دسامبر ۲۰۲۱ برنامه‌ریزی شده بود، در آخرین لحظه به دلیل اختلاف بر سر چارچوب قانون انتخابات شکست خورد.

جناح‌های رقیب لیبی از آن زمان بر سر چگونگی ادامه روند سیاسی و اینکه چه کسی تا زمان انتخابات بر کشور حکومت خواهد کرد، با هم اختلاف داشتند.

پارلمان شرق لیبی (طبرق) در ماه دسامبر اعلام کرد که دولت عبدالحمید الدبیبه، نخست‌وزیر منقضی شده است و نقشه راه جدیدی را اعلام کرد و فتحی پاشاغا را به جای او منصوب کرد. اما الدبیبه این اقدام پارلمان را رد و از واگذاری قدرت خودداری کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو