قاهره خواستار توضیح تل‌آویو درباره گور جمعی نظامیان مصری شد

دوشنبه 20 تير 1401
09:50
قاهره خواستار توضیح تل‌آویو درباره گور جمعی نظامیان مصری شد رئیس‌جمهور مصر در تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، خواستار روشن شدن خبرها درباره گور جمعی نظامیان مصری در منطقه «اللطرون» شد.

العالم - فلسطین اشغالی - مصر

«عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر و «یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی یکشنبه شب (دیشب) تلفنی صحبت کردند.

بر اساس گزارش «سما»، از جمله موضوعات مطرح شده در این تماس، خبر مربوط به گور جمعی نظامیان مصری شرکت‌کننده در جنگ ۱۹۶۷ در یک منطقه در اراضی اشغالی بود و السیسی خواستار روشن شدن از مسأله شد.

لاپید هم اعلام کرد به «آوی جیل» منشی نظامی خود دستور داده که درباره این موضوع به صورت کامل تحقیق کند و مقامات مصری را در جریان آن بگذارد.

اخیرا، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در یک افشاگری نوشت، رژیم صهیونیستی اجساد ۷۰ کماندوی مصری را که به عنوان نیروی پشتیبانی به کمک اردن در جنگ ۱۹۶۷ رفته بودند در مکانی دفن کرده که امروز، پارکینگ خودرو است.

بر اساس این گزارش، این مکان در پارک شهر موسوم به «مینی اسرائیل» در منطقه‌ «اللطرون» قرار دارد، منطقه‌ای که رژیم صهیونیستی در جنگ مذکور اشغالش کرد و اهالی سه روستای مشهور آن یعنی «عمواس، یالو و مجدل» را آواره کرد.

یدیعوت به نقل از یک نظامی اسرائیلی شرکت‌کننده در جنگ ۱۹۶۷ به عنوان «زئیو بلوخ» نوشت، اجساد ۷۰ نظامی مصری و چه بسا دهها نظامی دیگر در این مکان دفن شد و هیچ کسی از آن اطلاعی نداشت. بلوخ در آن زمان در منطقه مذکور بوده و این راز را ۵۵ سال حفظ کرده است.

وی افزود، اجسادی که آورده و در چاه دفن شدند سربازانی بودند که زنده زنده سوزانده شدند. منطقه پوشیده از خار و علف‌های بلند به ارتفاع یک متر یا یک متر و نیم بود و بسرعت آتش می‌گرفت.

در ادامه این گزارش آمده، ارتش رژیم صهیونیستی در طول ۵۵ سال راز این گور جمعی را بخوبی مخفی کرد. بلوخ و مانند او نیز با مقامات ارتش همکاری کردند و این راز را افشا نکردند.

جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ که به «النکسه» [شکست] در میان اعراب نیز معروف است منجر به کشته شدن ۱۵ تا ۲۵ هزار عرب شد و از ۵ تا ۱۰ ژوئن به طول انجامید.

دفتر نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای درباره این رایزنی تلفنی، توضیحات کوتاهی در این باره داد. به روایت این دفتر، لاپید و السیسی «درباره موضوعات دوجانبه و مسائل منطقه‌ و طرق همکاری اسرائیل و مصر برای غلبه بر چالش‌های جهانی صحبت کردند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند