روسیه اطلاعات جنایت های ارتش اوکراین را به سازمان ملل می‌دهد

چهارشنبه 22 تير 1401
11:34
روسیه اطلاعات جنایت های ارتش اوکراین را به سازمان ملل می‌دهد معاون نمایندگی روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که کشورش به زودی اطلاعاتی را از جرائم ارتکابی ارتش اوکراین در اختیار سازمان ملل قرار می‌دهد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش تاس، «دیمیتری پولیانسکی» معاون اول سفیر دائم روسیه در سازمان ملل در گفت‌وگو با یک شبکه تلویزیونی روسی (Soloviev live) با اشاره به جرم و جنایت های ارتش اوکراین تاکید کرد: مسکو هرچه سریع‌تر اطلاعات مربوط به جرائم نظامیان اوکراینی را در اختیار سازمان ملل قرار می‌دهد.

وی در این گفت‌وگو با بیان اینکه روسیه فرصت‌های بسیاری برای ارائه حقایق در اختیار دارد، خاطر نشان کرد: تریبون سازمان ملل یکی از موقعیت‌های در دسترس برای بازگویی حقایق است و مسکو حتما از این فرصت استفاده می‌کند.

پولیانسکی ادامه داد: تحت هر شرایطی، ما اطلاعاتی که از جرائم ارتش و ملی‌گرایان اوکراین در اختیار داریم را پنهان نمی‌کنیم، بلکه از هر موقعیتی برای ارائه و نمایش آن‌ها به همکارانمان در سازمان ملل استفاده می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه (دوم اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

وی سه روز پس از آن در روز پنجشنبه ۵ اسفند آغاز عملیات نظامی ویژه علیه اوکراین را اعلام‌کرد و روابط پرتنش مسکو-‌کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضع‌ داد.

درگیری‌ها در اوکراین و نیز واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت


دیدار شورای اتحادیه زنان کارآفرین بریکس با غریب آبادی


تظاهرات علیه نتانیاهو در مناطق شمالی فلسطین اشغالی


ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه


زلزله شدید اندونزی را لرزاند