خبر فوری:

صنعاء: ائتلاف سعودی به جای پایبندی به آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند

چهارشنبه 22 تير 1401
21:24
صنعاء: ائتلاف سعودی به جای پایبندی به آتش‌بس، وقت‌کُشی می‌کند
رئیس هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن از عدم پایبندی کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی به آتش‌بس انتقاد کرد.

العالم_یمن

«محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن تأکید کرد که سطح تعامل کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی با آتش‌بس همچنان نامطلوب است.

وی گفت که کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی به جای پایبندی به مفاد آتش‌بس به صورت عمدی وقت‌کُشی می‌کنند امری که ملت عزیز ما آن را نمی‌پذیرد.

بنابر گزارش وبگاه «المسیرة»، عبدالسلام افزود که ملت ما تحت محاصره ناعادلانه قرار دارد و هزاران نفر از کارمندان بدون حقوق مانده‌اند و این رنج در همه سطوح بسیار زیاد است.

پیشتر «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن گفته بود که تلاش ما این است که با وجود نقض مکرر آتش‌بس توسط ائتلاف سعودی و مزدوران آن، آتش‌بس تثبیت شود اما ممکن است همه امور تغییر کرده و به سمت ازسرگیری عملیات نظامی پیش برود.

وی گفت: ما به خاطر کاهش درد و رنج ملت یمن و با هدف دستیابی به راه‌حل فراگیر برای پایان دادن به تجاوزات و رفع محاصره یمن، آتش‌بس را پذیرفتیم اما درهای آتش‌بس هرگز باز نخواهد ماند و ما هرگز اجازه نخواهیم داد ائتلاف سعودی از آن علیه ملت یمن استفاده کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست