کمک خواهی قطر از پدافند هوایی سوئیس

پنج‌شنبه 23 تير 1401
17:06
کمک خواهی قطر از پدافند هوایی سوئیس وزارت اقتصاد سوئیس اعلام کرد صادرات تسلیحات این کشور با بیش از 40 درصد افزایش به 516 میلیون فرانک سوئیس (528 میلیون دلار) در نیمه اول سال جاری میلادی رسیده است.

العالم - قطر

به گزارش یورونیوز، از این میزان فروش 159.8 میلیون فرانک حدود 31 درصد کل ارزش قرارداد از فروش سامانه های پدافند هوایی به قطر برای حفاظت از ورزشگاه های جام جهانی بوده است.

رسانه‌ های سوئیسی در ماه ژوئن گزارش دادند که این کشور بزرگترین قرارداد تسلیحاتی خود در سال‌های اخیر را با قطر به امضا رسانده است که دو سامانه دفاع هوایی به ارزش حدود 216.6 میلیون دلار خریداری کرده است.

به گزارش روزنامه گاردین، مخالفان در پارلمان سوئیس از موافقت دولت این کشور با قرارداد انتقاد کردند به این دلیل که قطر متهم به نقض حقوق کارگران شاغل در پروژه‌های احداث استادیوم هاست که بر اثر آن شش هزار و 500 کارگر جان خود را از دست دادند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت