دیدار سلطان عمان و صدر اعظم آلمان با محوریت مسائل منطقه‌ای

جمعه 24 تير 1401
16:05
دیدار سلطان عمان و صدر اعظم آلمان با محوریت مسائل منطقه‌ای سلطان عمان که به آلمان سفر کرده است با صدر اعظم این کشور دیدار و درباره روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

العالم - جهان اسلام

«هیثم بن طارق آل سعید» سلطان عمان با «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان دیدار و درباره روابط دوجانبه و راهکارهای تقویت شراکت دو کشور گفت‌وگو کرد.

این نخستین سفر سلطان عمان به آلمان از زمان عهده‌داری این منصب در اوایل سال ۲۰۲۰ است.

بر اساس گزارش خبرگزاری عمان، در این دیدار روابط دوجانبه و راهکارهای ارتقای سطح همکاری و شراکت بین دو کشور در زمینه‌های مختلف بررسی شد.

دو طرف همچنین پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دارای اهتمام مشترک را بررسی کردند.

در حاشیه این دیدار توافقنامه موسوم به «اعلامیه اهداف مشترک برای همکاری در زمینه انرژی» امضا شد که این توافقنامه برای آلمان و دیگر کشورهای اروپایی که با کمبود گاز روسیه مواجه هستند، مفید است.

سلطان عمان چهارشنبه شب وارد آلمان شده و هدف از این سفر سه روزه وی به آلمان، تقویت فرصت‌های همکاری دو کشور و بررسی مواضع کنونی دو کشور در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی اعلام شده است.

روابط دیپلماتیک عمان و آلمان در سال ۱۹۷۲ آغاز شد و شاهد تحول مستمر است و کمیته مشترک عمان-آلمان به صورت دوره‌ای نشست برگزار می‌کند و روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف به ویژه سرمایه‌گذاری و گردشگری توسعه یافته است.

حجم مبادلات تجاری بین عمان و آلمان بیش از ۱۶۹ میلیون ۷۲۴ هزار ریال عمانی (۴۴۱ میلیون دلار) در سال است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام