الحجرف: اجلاس جده فرصتی برای مقابله با چالش‌های امنیتی است

شنبه 25 تير 1401
16:18
الحجرف: اجلاس جده فرصتی برای مقابله با چالش‌های امنیتی است دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد که اجلاس آمریکایی-عربی در جده فرصتی برای همکاری و تعامل با چالش‌های امنیتی است.

العالم - عربستان سعودی

«نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس گفت که اجلاس آمریکایی-عربی جده فرصتی برای بررسی همکاری‌ها و تعامل با چالش‌های پیشروی امنیت و ثبات است.

الحجرف در مصاحبه با خبرگزاری عربستان (واس) تصریح کرد که این اجلاس به منزله میز گفت‌وگوی منطقه‌ای و بین‌المللی برای پرداختن به پرونده‌های امنیت، چالش‌های آن و زمینه‌های توسعه و خواسته‌های ملت است.

وی افزود که این اجلاس مکانی برای تکمیل تلاش‌ها برای تقویت ثبات و شکوفایی در منطقه و جهان به خصوص در سایه چالش‌های پر شتاب در تمامی سطوح و زمینه‌هاست.

این مسئول شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد که این شورا به نقش سازنده و محوری خود به عنوان رکن اصلی امنیت و ثبات در منطقه ایمان دارد.

دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس همچنین ابراز امیدواری کرد که اجلاس جده آغازی برای مرحله جدید مبتنی بر درک مشترک برای تعامل با چالش‌های امنیت، ثبات، اقدام جمعی و همکاری در زمینه‌های توسعه و شکوفایی باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است