روایت انگلیسی از تلفات نیروهای روسیه در اوکراین

دوشنبه 27 تير 1401
04:39
روایت انگلیسی از تلفات نیروهای روسیه در اوکراین 

تونی راداکین، فرمانده نیروهای مسلح انگلیس ادعا کرد که ۵۰ هزار سرباز روسیه در جنگ با نیروهای اوکراینی کشته یا زخمی شده‌اند.

العالم - اروپا

به گزارش میرور، وی یکشنبه شب در مصاحبه با شبکه بی بی‌سی افزود، در این جنگ روسیه بیش از ۳۰ درصد نیروی زمینی خود را از دست داده است.

وی تصریح کرد، ارتش روسیه حدود یک هزار و ۷۰۰ دستگاه تانک و حدود چهار هزار خودروی زرهی را از دست داده است.

ماه گذشته بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در کی‌یف پایتخت اوکراین ادعا کرده بود نیروهای روسیه در جنگ اوکراین تحت فشار زیادی هستند و "تلفات سنگین" را متحمل می‌شوند.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز ماه گذشته ادعا کرد که ۳۲ هزار نیروی روسیه از ابتدای جنگ در این کشور کشته شده‌اند.

روسیه تاکنون این تعداد از تلفات در میان نیروهای خود در اوکراین را تائید نکرده است.

اوکراین تاکنون آمار دقیقی از تلفات نیروهای خود در جنگ با روسیه ارائه نکرده است اما سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا تخمین می‌زنند که بین ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار نیروی اوکراینی در جنگ کشته شده‌اند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

اکنون جنگ در اوکراین وارد پنجمین ماه شده است و واکنش‌ها به تهاجم روسیه و ارسال تسلیحات به این کشور همچنان ادامه دارد. مسکو هشدار داده است تجهیزات نظامی که آمریکا و اروپا در اختیار اوکراین قرار می‌دهند، موجب تشدید مناقشه در اوکراین می‌شود و پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی به دنبال دارد.

0% ...

آخرین اخبار

فدوی: هیچ شناور آمریکایی در خلیج فارس و دریای عمان نیست


ان‌بی‌سی: کمک‌خلبان فلای‌دبی مأمور هیچ دولت خارجی نبوده است


غزه در سه سال جنگ: ویرانی گسترده، آوارگی بی‌سابقه و پافشاری بر زندگی


درخشش «فرشتگان میناب» در ناگویا؛ روایتی از تلاش تا افتخار


حزب‌الله: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است


هیچ کس از حملات رژیم صهیونیستی در امان نیست؛ وداع غزه با دو شهید مسیحی خود


سخنگوی دولت یمن از آزادسازی بخش‌های وسیعی از تعز خبر داد


انصارالله: شهر تعز در حکم یک منطقه آزادشده است


روایتی تازه از ایران در قاب «سرو بلند»


تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا