شکار پرنده کار دست سفیر عراق داد!

سه شنبه 28 تير 1401
15:40
شکار پرنده کار دست سفیر عراق داد! وزیر امور خارجه عراق سفیر این کشور در بیروت را از سمتش برکنار کرد.

العالم - عراق

روزنامه الاخبار لبنان، وزیر امور خارجه عراق سفیر این کشور در بیروت را از سمتش برکنار کرد.

در حکم صادره از سوی فواد حسین وزیر امور خارجه عراق آمده است، حیدر شیاع البراک (سفیر عراق در بیروت) از تاریخ برکناری، به مقر وزارتخانه در عراق باز می‌گردد.

اخیرا انتشار تصویری از البراک جنجال برانگیز شده است، در این تصویر او در کنار چند فرد مسلح با لباس غیرنظامی در یکی از روستا‌های منطقه بقاع، شرق لبنان‏، و در حال شکار پرندگان دیده می‌شود.

این تصویر که ماه مارس گذشته گرفته شد البراک را در شرایطی نشان می‌دهد که شیوخ بقاع به دلیل حضورش در این منطقه‏، به افتخار او و در حضور تعدادی از افراد مسلح، یک گلوله آر پی جی، در فضای آزاد شلیک می‌کنند.

ماه مارس گذشته و در پی انتشار خبری مبنی بر اینکه سفیر عراق در لبنان مانع کنفرانس مطبوعاتی یکی از اعضای هیئت اعزامی عراق به لبنان شده است، وزارت امور خارجه عراق، البراک را جهت پاره‌ای از توضیحات به بغداد فرا خوانده بود.

0% ...

آخرین اخبار

گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی


قالیباف؛ اگر ما نفت نفروشیم، کسی نفت نخواهد فروخت


وزارت خارجه: «عملیات طرد اقتصادی» آمریکا علیه ایران مصداق تروریسم دولتی است


هراس نتانیاهوی جنایتکار از بادبادک های ساده!


خط و نشان سخنگوی وزارت دفاع برای دشمن با شگفتانه‌های نظامی


فروپاشی منابع مالی؛ کابوس جدید ارتش صهیونیست‌ها


پایان رویای ’جنگ دو هفته‌ای’ ترامپ پنتاگون را در مرداب بی‌پولی گرفتار کرد!+فیلم


گزارش تلگراف: وعده پیروزی سریع آمریکا محقق نشد


پیام صریح عراقچی به آمریکا: فشار نتیجه نمی‌دهد