اعتراف پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار

پنج‌شنبه 30 تير 1401
09:47
اعتراف پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار به استفاده از پهپادهای تهاجمی برای انجام عملیات‌های خارجی اذعان کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار اعتراف کرد که از پهپادهای تهاجمی برای عملیات‌های خارج از فلسطین اشغالی از جمله در نوار غزه، سوریه و دیگر مکان‌ها استفاده کرده است.

بر اساس گزارش شبکه «کان»، بخش نظارت نظامی ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار اجازه انتشار این اطلاعات را داده است.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» هم نوشت، صحبت از حملاتی است که نیروی هوایی در مکان‌های مختلف انجام داده است، با این شیوه صدها «تروریست تحت تعقیب» در نوار غزه، جولان و لبنان طی سی سال گذشته حذف شدند.

این روزنامه افزود، این پهپادها در اندازه‌های مختلف هستند و برخی از آنها ممکن است حتی از فاصله ده‌ها کیلومتری حمله کنند. برخی از این پهپادهای ساخت رژیم اسرائیل در قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار به ارتش‌های خارجی در چند قاره فروخته شده‌اند.

در طول سال‌های گذشته، رسانه‌های بین‌المللی گزارش‌های مختلفی مبنی بر استفاده رژیم اسرائیل از پهپادهای تهاجمی منتشر می‌کردند اما اجازه انتشار این خبر در فلسطین اشغالی تا به امروز صادر نشده بود.

در ادامه گزارش یدیعوت آمده، رژیم صهیونیستی از دهه نود میلادی توانایی استفاده از این پهپادها برای حمله به اهداف مورد نظر را داشت اما تا به امروز این ابهام غیرقابل توجیه را حفظ کرده بود.

بر اساس اطلاعات در دسترس، ارتش رژیم صهیونیستی معمولا از سه نوع پهپاد برای اهداف هجومی استفاده می‌کند: «هِرمز ۴۵۰» (Hermes ۴۵۰)، «هرمز ۹۰۰» (Hermes ۹۰۰) و «ایتان».

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد