معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه:

ویزای ایرانیان برای مسافرت به چند کشور آسیای مرکزی و آفریقایی برداشته می شود

پنج‌شنبه 30 تير 1401
12:52
ویزای ایرانیان برای مسافرت به چند کشور آسیای مرکزی و آفریقایی برداشته می شود معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه از برداشته شدن ویزا برای ایرانیان توسط چند کشور آسیای مرکزی و آفریقایی خبر داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در برنامه "جهان آرا" با بیان این نکته که برجام به طور آشکار در روابط تجاری ما تاثیر ندارد، گفت: در همین شرایط کشور قزاقستان ویزا را به مدت دو هفته برای ما برداشته است. همچنین چند کشور آسیایی مرکزی هم به زودی این کار را انجام خواهند داد.

صفری تصریح کرد: چند کشور آفریقایی ثروتمند با قدرت خرید بالا به زودی ویزاهایشان را برای ایرانیان به مدت دو هفته تا سه هفته برداشته و چند تیم از این کشورها در حال اعزام به ایران هستند. ما در آینده اعلام خواهیم کرد که کدام کشورها این کار را انجام خواهند داد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه بیان داشت: ما اگر روابط اقتصادی را پیگیری کنیم، یک دیپلماسی مناسب و پیگیرانه اتخاذ و قول‌های خودمان را عملی کنیم، مطمئنا کشورها با ما کار خواهند کرد. نمونه‌های آن نیز مشخص شده و تقریبا ما در حال حاضر به کانون دیپلماسی منطقه تبدیل شده‌ایم و این در مسائل اقتصادی و تجاری ما اثرگذار است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند


گفت‌گوی تلفنی محسن رضایی با پوتین


انفجار دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


هشدار روسیه درباره پیامد‌های تشدید تنش‌ها علیه ایران


حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت