سودان؛ عقب نشینی ارتش در برابر غیر نظامیان/ نظامیان، حکومت را واگذار می کنند

يکشنبه 2 مرداد 1401
13:24
سودان؛ عقب نشینی ارتش در برابر غیر نظامیان/ نظامیان، حکومت را واگذار می کنند سودان در چند روز اخیر شاهد تحولات جدی بود؛ تصمیم ارتش این کشور برای تشکیل شورای عالی نیروهای مسلح دیری نپایید و در نهایت با عقب نشینی در برابر غیر نظامیان اعلام کرد که قدرت را صادقانه به آنها واگذار می‌کند.

العالم - آفریقا

به دنبال تظاهرات میلیونی مردم سودان علیه دولت نظامی این کشور برای واگذاری کامل دولت به غیرنظامیان، ارتش سودان اعلام کرد، قدرتی که خونریزی را به همراه داشته باشد در دست نمی‌گیرد.
عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیت سودان سه هفته پیش گفته بود که این شورا پس از تشکیل دولت آینده، منحل و شورای عالی نیروهای مسلح تشکیل خواهد شد.
تظاهرات علیه دخالت ارتش سودان در امور دولت غیرنظامی در مناطق مختلف سودان از ۲۵ اکتبر سال گذشته تاکنون تقریبا هر روز برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی |سخنرانی برای صندلی های خالی


شرق آمریکا زیر آب رفت


وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله