اظهارات مضحک وزیر جنگ صهیونیست‌ها

سه شنبه 4 مرداد 1401
13:57
اظهارات مضحک وزیر جنگ صهیونیست‌ها وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با تکرار گزافه‌گویی‌های همیشگی خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر از حمله نظامی سخن گفت.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) بار دیگر سخن از گزینه نظامی زد و ادعا کرد که این رژیم می‌تواند با حمله نظامی، برنامه هسته‌ای ایران را از بین ببرد.

گانتز همچون دفعات گذشته مدعی شد که اقدام نظامی می تواند برنامه هسته‌ای ایران را با تأخیر مواجه کرده و به گفته او «همچون یک توافق خوب» عمل کند.

وزیر جنگ رژیم تل آویو افزود: «اسرائیل هرگز اجازه توافق بد با ایران را نمی‌دهد، توافقی که به حکومت ایران مشروعیت داده و باعث گشایش اقتصادش شود. تهدید ایران نه فقط اسرائیل بلکه همه جهان را در بر می‌گیرد.»

بنی گانتز در خصوص سخنان شب گذشته سید حسن نصرالله در خصوص دزدی گاز لبنان از سوی رژیم صهیونیستی گفت که رژیم تل آویو تلاش دارد تا این موضوع را در مناطق «مورد مناقشه» با لبنان حل کند.

وزیر جنگ رژیم غاصب صهیونیستی در حالی که بار دیگر ایران را به حمله نظامی تهدید می‌کند که «ایهود باراک»، نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی روز گذشته (دوشنبه) در مقاله‌ای در مجله تایم نوشت که نباید توان ایران برای شکست دادن اسرائیل را هرگز دست کم گرفت.

در این مقاله آمده است: «من حتی برای یک لحظه توانمندی ایران برای ارعاب اسرائیل و دیگران، ایجاد اخلال در زندگی نرمال یا تمایل آنها برای دیدن شکست اسرائیل را دست‌کم نمی‌گیرم.»

همزمان کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز امروز در گزارشی گفت: نیروهای زمینی اسرائیل در حال حاضر برای جنگ آماده نیست و اختلالاتی دارد که به آن اجازه ورود به جنگ زمینی در لبنان را نمی‌دهد.

در ادامه این گزارش آمده، در حال حاضر بسیاری از نظامیان رژیم صهیونیستی از خدمت در یگان زمینی ارتش فرار می‌کنند و به یگان‌های تکنولوژی و نیروی هوایی می‌روند زیرا کم خطرتر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد