رایزنی شاه اردن و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در امان

چهارشنبه 5 مرداد 1401
18:12
رایزنی شاه اردن و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در امان شاه اردن در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر ضرورت ایجاد افق سیاسی برای تحقق صلح عادلانه، فراگیر و دائمی بر اساس راهکار دو دولتی تأکید کرد.

العالم - جهان اسلام

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) با «عبدالله دوم» شاه اردن در امان پایتخت این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش «الغد» اردن، عبدالله دوم در این دیدار بر ضرورت ایجاد افق سیاسی برای تحقق صلح عادلانه، فراگیر و دائمی بر اساس راهکار دو دولتی، تقویت امنیت و ثبات و رشد منطقه‌ای به نحوی که فلسطینی‌ها بخشی از آن باشند، تأکید کرد.

شاه اردن در ادامه بر ضرورت حفظ آرامش فراگیر در دوره آینده، احترام به وضعیت تاریخی و قانونی در قدس و مقدسات اسلامی و مسیحی نیز تأکید کرد.

در این دیدار درباره مسایل مربوط به حمل و نقل، تجارب، آب‌ها،انرژی و غیره بحث و تبادل‌نظر شد.

اردن و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۴ توافقنامه‌ صلحی موسوم به «وادی عربه» امضاء کردند که در آن بر پایان دادن به خصومت دو طرف و اجرای مفاد منشور ملل متحد و قانون بین‌المللی در خصوص روابط دو طرف تأکید شده است.

از سوی دیگر، در سال گذشته نیز دو طرف برای مبادله آب و انرژی توافقنامه‌ای امضا کردند.

توافقنامه جدید امضا شده بین امان، تل‌آویو و ابوظبی بزرگترین توافقنامه همکاری بین این سه طرف است که در اکسپو دبی با حضور «جان کری» نماینده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور تغییرات اقلیمی اعلام شد.

بر اساس این توافق، امارات انرژی خورشیدی را برای رژیم صهیونیستی تامین می‌کند و این رژیم هم در مقابل آب شیرین برای اردن می‌فرستد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی


بازداشت ۳۰ سردسته و مزدور دشمن دخیل در کودتای دی


گسترش اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی همزمان با توسعه پروژه شهرک‌سازی و محاصره قدس+فیلم


دیپلمات موریتانیایی؛سکان‌دار جدید سازمان همکاری اسلامی