زلال قرآن (1135)؛

چرا انسان موظف است به عهدهائی که با خدا می بندد عمل نماید؟

چهارشنبه 5 مرداد 1401
22:45
چرا انسان موظف است به عهدهائی که با خدا می بندد عمل نماید؟

العالم - زلال قرآن

درآیه 91 سوره مبارکه نحل با بیان:
«وَأَوْفُوا بِعَهْدِ اللَّـهِ إِذَا عَاهَدْتُمْ وَلَا تَنْقُضُوا الْأَيْمَانَ بَعْدَ تَوْكِيدِهَا وَقَدْ جَعَلْتُمُ اللَّـهَ عَلَيْكُمْ كَفِيلًا إِنَّ اللَّـهَ يَعْلَمُ مَا تَفْعَلُونَ»
ترجمه: (و چون با خدا (و رسول و بندگانش) عهدی بستید بدان عهد وفا کنید و هرگز سوگند و پیمان را که مؤکّد و استوار کردید مشکنید، چرا که خدا را بر خود ناظر و گواه گرفته ‌اید؛ همانا خدا به هرچه می ‌کنید آگاه است).
به همگان فرمان داده تا بطور حتم به عهد و پیمانشان با خدا و رسول الله (ص) وفا کنند و با ایمان کامل هدایت های الهی را بپذیرند و بدان ها عمل نمایند، و درآیه 10 سوره مبارکه فتح با بیان:
«يَدُاللَّـهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْ فَمَنْ نَكَثَ فَإِنَّمَا يَنْكُثُ عَلَىٰ نَفْسِهِ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِمَا عَاهَدَ عَلَيْهُ اللَّـهَ فَسَيُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا»
ترجمه: (همانا مؤمنانی که (در حدیبیّه) با تو بیعت می ‌کنند به حقیقت با خدا بیعت می‌ کنند (چون تو خلیفه خدایی و همانا دست تو) دست خداست بالای دست آنها، پس از آن هر که نقض بیعت کند بر زیان و هلاک خویش به حقیقت اقدام کرده و هر که به عهدی که با خدا بسته است وفا کند به زودی خدا به او پاداش بزرگ عطا خواهد کرد).
تصریح فرموده که هرکس به عهد و پیمانی که با خدا بسته عمل نکند هلاک خواهد شد و کسی که به آن عمل نماید مشمول اجر عظیم و پاداش بزرگ خواهد گردید.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

افشای اسناد محرمانه پزشکی ارتش اسرائیل توسط حنظله +‌عکس


رتبه‌های درخشان ورزشکاران کشورمان از اراده آنان حکایت دارد


تداوم محاصره «الخلیل» برای چهارمین روز، ۲۶۵۰ فلسطینی از خانه خود آواره شدند


بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه امنیت و ثبات منطقه‌ای


تاکید بر کاهش تنش‌ها و برقراری ثبات و امنیت پایدار در منطقه


تجلیل پاستور از غرورآفرینان آستانه؛ پیام تبریک رئیس‌جمهور برای قهرمانی کشتی‌گیران


لیبرمن خواستار محاکمه نتانیاهو شد؛ اتهام تلاش برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران با اهداف انتخاباتی


امنیت انرژی و نظم چندجانبه، محورهای سفر رئیس‌جمهور به روسیه


تقویم هسته‌ای جهان در اینچئون؛ کره جنوبی میزبان نشست بزرگ انرژی اتمی شد


هشدار دوباره یمن به سهامداران آرامکو