حماس خواستار مشارکت مردم در نمازهای فردا مسجدالاقصی شد

پنج‌شنبه 6 مرداد 1401
21:12
حماس خواستار مشارکت مردم در نمازهای فردا مسجدالاقصی شد حماس ضمن درخواست از فلسطینیان برای مشارکت در نماز صبح و جمعه مسجدالاقصی شد.

العالم – فلسطین اشغالی

جنبش مقاومت اسلامی (حماس) از مردم فلسطین در سرتاسر سرزمین های اشغالی درخواست کرد که در نمازهای روز جمعه که تحت عنوان «قدس عربی و اسلامی» نامگذاری شده، در مسجدالاقصی مشارکت کنند.

حماس تاکید کرد که حضور مردم مقاومتی در مقابل حملات شهرک نشینان صهیونیست و توطئه آنها برای تقسیم زمانی و مکانی حضور فلسطینیان در این مکان مقدس است.

این جنبش فلسطینی همچنین مبارزه مردمی و پایداری مدافعان مسجدالاقصی در برابر توطئه رژیم صهیونیستی جهت یهودی سازی مسجد و منزوی کردن آن از محیط عربی و اسلامی اش را ستود و تاکید کرد که قدس قلب تپنده جهان عرب و اسلام باقی خواهد ماند و فقط از آن مردم قهرمان فلسطین است.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد