احتمال تک‌دوره‌ای شدن دولت بایدن با تداوم سقوط محبوبیت در آمریکا

شنبه 8 مرداد 1401
20:04
احتمال تک‌دوره‌ای شدن دولت بایدن با تداوم سقوط محبوبیت در آمریکا تداوم سقوط محبوبیت رئیس جمهور آمریکا بین مردم این کشور می‌تواند نشانه‌ای از تک‌دوره‌ای بودن دولت او باشد.

العالم - امریکا

بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید، محبوبیت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا همچنان در سراشیبی سقوط قرار دارد.

به نوشته وبگاه خبری «هیل»، نتایج نظرسنجی موسسه «گالوپ» نشان می‌دهد ۳۸ درصد از آمریکایی‌ها کار او به عنوان رئیس جمهور را تأیید می‌کنند.

این میزان در ماه گذشته ۴۱ درصد بود. در نظرسنجی‌هایی که توسط موسسه گالوپ انجام شده، محبوبیت بایدن هنگام ورود به کاخ سفید ۵۷ درصد بود.

طبق تفکیک حزبی نتایج این نظرسنجی، محبوبیت بایدن میان دموکرات‌ها ۷۸ درصد، میان افراد مستقل ۳۱ درصد و میان جمهوری‌خواهان به ۵ درصد رسیده است.

بر همین اساس، محبوبیت بایدن در میان حامیان حزب دموکرات، نسبت به نظرسنجی ماه قبل ۷ درصد کاهش یافته است.

طبق آمار گالوپ، میانگین محبوبیت بایدن در یک و سال و نیمی که وارد کاخ سفید شده، ۴۰ است که بدترین عدد در تاریخ روسای جمهور آمریکا است.

«دونالد ترامپ» و «جیمی کارتر» روسای جمهور پیشین آمریکا با ۴۲ درصد محبوبیت در یک سال و نیم اول ریاست جمهوری، در رده‌های بعد از بایدن قرار دارند. کارتر و ترامپ هردو روسای جمهور تک دوره‌ای بودند.

نتایج یک نظرسنجی جدید از سوی شبکه خبری «سی‌اِن‌اِن» نیز نشان می‌دهد ۷۵ درصد از رأی‌دهندگان دموکرات و مایل به دموکرات‌ها خواستار آن هستند فردی غیر از جو بایدن به عنوان نامزد این حزب در انتخابات ۲۰۲۴ معرفی شود.

با این حال «کارین ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که بایدن قصد دارد در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شرکت کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا


گلوله‌باران جنوب لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی


رگبار گلوله در کلرادو با قربانیان خونین


نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز طعمه حریق شدند


ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه