تأکید روسیه بر لزوم احیای سریع برجام

چهارشنبه 12 مرداد 1401
04:28
تأکید روسیه بر لزوم احیای سریع برجام
وزارت خارجه روسیه با تأکید بر اینکه هیچ جایگزینی برای توافق برجام وجود ندارد، اعلام کرده است که مسکو خواهان احیای سریع اجرای توافق هسته ای با ایران است.

العالم-ایران

«ایگور ویشنوتسکی» معاون اداره منع اشاعه و کنترل تسلیحات وزارت خارجه روسیه اظهار داشت که هیچ جایگزینی برای توافق هسته ای ایران وجود ندارد و ما خواهان احیای سریع اجرای توافق هسته ای ایران هستیم.

وی در کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) در سازمان ملل گفت: ما بر ضرورت بازگرداندن اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برای حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران در اسرع وقت تأکید داریم.

در حال حاضر بزرگترین مانع احیای توافق هسته‌ای با ایران، سیاست یکجانبه آمریکا در ادامه تحریم ها و اقدامات ضد ایرانی است که تا کنون بسیاری از مقامات غربی و آمریکایی به شکست آن اذعان کرده‌اند، این در حالیاست که ایران تا کنون بارها بر آمادگی خود برای اجرای توافق هسته ای در صورت پای بندی همه طرف های غربی تاکید کرده است.

به نظر می‌رسد که دولت بایدن علی رغم برخی ادعاهای مقامات کاخ سفید، همان راه شکست خورده پیشین واشنگتن علیه ایران را در اعمال تحریم و فشار حداکثری در پیش گرفته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود