زلال قرآن (1168):

تربیت دینی چه مناسبتی با فطرت انسان دارد ؟

چهارشنبه 12 مرداد 1401
19:44
تربیت دینی چه مناسبتی با فطرت انسان دارد ؟

جهان - آلبوم قرآن

ازآنجاکه به گواه آیه 30 سوره مبارکه روم:
« فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا فِطْرَتَ اللَّـهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّـهِ ذَٰلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَـٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ»
ترجمه: (پس تو مستقیم روی به جانب آیین پاک اسلام آور در حالی که از همه کیشها روی به خدا آری، و پیوسته از طریقه دین خدا که فطرت خلق را بر آن آفریده است پیروی کن که هیچ تغییری در خلقت خدا نباید داد، این است آیین استوار حق، و لیکن اکثر مردم (ازحقیقت آن) آگاه نیستند).
دین الهی کاملاً موافق فطرت پاک انسان تشریع شده و احکام تربیتی آن جزبا نفوس پاک ومُزکّی قابل انطباق نیست،شکل گیری و مراحل تکامل ایمان در قلب انسان جز در شرایط طهارت روح و تزکیه نفس امکان پذیر نمی شود، لذا انسان باید بکوشد با تقویت قوای عقلی در پرتو انوار وحی الهی و معارف حقّه الهیه، و کنترل قوای جنبه نفسانی روح خود مهار آنها را بدست عقل هدایتگر بسپارد و بتدریج آثار سوء حاصل از لجام گسیختگی های نفس امّاره را از وجود خویش بزداید و آن را طاهر و پاکیزه نماید، تا با انطباق با دستورات الهی به تربیت دینی توفیق پیدا کند ان شاءَالله.

0% ...

آخرین اخبار

حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو