روسیه 14 دیپلمات بلغاری را اخراج کرد

جمعه 14 مرداد 1401
17:16
روسیه 14 دیپلمات بلغاری را اخراج کرد وزارت امور خارجه روسیه از احضار سفیر بلغارستان در مسکو جهت مطلع کردن وی از اخراج 14 دیپلماتیک بلغارستان به عنوان عناصر نامطلوب در خاک روسیه خبر داد.

العالم ـ اروپا

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: آتاناس کریستین سفیر بلغارستان 5 آگوست به مقر وزارت امور خارجه روسیه دعوت شد و در آنجا یادداشتی مبنی بر اخراج 14 کارمند نمایندگی دیپلماتیک و دفاتر کنسولی بلغارستان در روسیه که عناصر نامطلوب توصیف شده‌اند، به وی تسلیم شد.

این بیانیه افزود: اقدام مذکور در واکنش به تصمیم طرف بلغارستان مبنی بر اعلام نامطلوب بودن 70 کارمند سفارت روسیه در بلغارستان، سهمیه بندی شمار کارمندان روس سفارت روسیه در بلغارستان و تعطیلی موقت کنسولگری روسیه در شهر روسا بلغارستان اتخاذ شد.

وی افزود: ما می خواهیم بگوییم که مسئولیت این اقدامات غیرسازنده بر عهده دولت بلغارستان است.

در این بیانیه تاکید شده که اقدامات غیردوستانه در قبال روسیه هیچ ارتباطی با منافع ملی بلغارستان و مردم بلغارستان ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان


البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود


گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم